• Artista a semnat colaborări cu două restaurante din municipiu

   „A iubi înseamnă să fii fericit de ceva: fără condiţii, fără judecăţi, fără aşteptări!”, sună un citat motivaţional. Şi ea îl promovează şi este fericită când se află pe scenă, mai ales dacă evoluează acasă. Mirela Ursache şi-a stabilit, de săptămâna trecută, priorităţile, şi îşi anunţă fanii din Buzău că în fiecare joi şi vineri, îi va încânta cu melodiile sale şi cu cele la cerere, în două locaţii din oraş.

   Dacă în seara de vineri ne-am obişnuit deja că este „Chindie cu Mirela la Berărie”, joi seară ne vom obişnui, de acum, cu seri tematice, pe insuliţa din parcul Crâng, acolo unde Mirela va fi alături de Mădălina Manolache şi Florin Oancea, cântând melodii ro­mâneşti şi din repertoriul internaţio­nal, îmbinând atmo­sfera şi ritmurile româ­neşti cu cele mediteraneene. Repertoriile vor ţine cont de tematica serii, cea în funcţie de care va fi stabilit, şi meniul, nu doar muzica.

   Dacă joia aceasta a fost seara pescărească, cu pre­parate din toate sortimentele de peşte (crap, şalău, guvizi, nisetru, lup de mare, dorada) gătite la grătar sau prăjite, însoţite de saramură din legume coapte sau plachie, urmează meniuri exotice sau mediteraneene, asortate la pachet cu piese mu­zicale din aceeaşi zonă geografică.

Omniprezentă, mai ales la emisiunile-surpriză

   Şi dacă joi şi vineri Mirela Ursache cântă acasă, în weekend solicitările curg dinspre Ploieşti, Bucureşti, Mizil şi programul artistei devine din ce în ce mai aglomerat. Dar ajunge şi la sală, şi la pregătirile dinaintea evenimentului şi la şedin­ţele foto în locaţiile care o impresionează şi, neapărat, la emisiunile unde prietenii îşi serbează zilele de naştere.

   „Eu sunt mereu pe drumuri, maşina este ca a doua mea casă, şi mă mir şi eu cum reuşesc uneori să le împart pe toate şi să evit crizele de timp. Mă ţin în priză toate, şi emisiunile, şi filmările, şi cântările, şi antrenamentele şi surprizele. Mă bucur că îmi sună telefonul mereu, asta cred că înseamnă că bucuri şi tu, la rândul tău, lumea. Sunt fericită că am dat startul şi acestor două proiecte zilele acestea, toamna a venit acasă, la Buzău, cu roade bogate, cum se spune, şi sper să fac faţă în continuare, cu zâmbetul pe buze. Vă aştept la chindii, petreceri pescăreşti, nunţi şi botezuri!”, a încheiat Mirela Ursache.

DISTRIBUIȚI