27 de ani
de presa libera
Sambata, Noiembrie 18, 2017 21:23 PM

Monden

Mirela Ursache, recitaluri în fiecare săptămână în faţa buzoienilor

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
27.10.2017, 00:00
527
  • Artista a semnat colaborări cu două restaurante din municipiu

   „A iubi înseamnă să fii fericit de ceva: fără condiţii, fără judecăţi, fără aşteptări!”, sună un citat motivaţional. Şi ea îl promovează şi este fericită când se află pe scenă, mai ales dacă evoluează acasă. Mirela Ursache şi-a stabilit, de săptămâna trecută, priorităţile, şi îşi anunţă fanii din Buzău că în fiecare joi şi vineri, îi va încânta cu melodiile sale şi cu cele la cerere, în două locaţii din oraş.

   Dacă în seara de vineri ne-am obişnuit deja că este „Chindie cu Mirela la Berărie”, joi seară ne vom obişnui, de acum, cu seri tematice, pe insuliţa din parcul Crâng, acolo unde Mirela va fi alături de Mădălina Manolache şi Florin Oancea, cântând melodii ro­mâneşti şi din repertoriul internaţio­nal, îmbinând atmo­sfera şi ritmurile româ­neşti cu cele mediteraneene. Repertoriile vor ţine cont de tematica serii, cea în funcţie de care va fi stabilit, şi meniul, nu doar muzica.

   Dacă joia aceasta a fost seara pescărească, cu pre­parate din toate sortimentele de peşte (crap, şalău, guvizi, nisetru, lup de mare, dorada) gătite la grătar sau prăjite, însoţite de saramură din legume coapte sau plachie, urmează meniuri exotice sau mediteraneene, asortate la pachet cu piese mu­zicale din aceeaşi zonă geografică.

Omniprezentă, mai ales la emisiunile-surpriză

   Şi dacă joi şi vineri Mirela Ursache cântă acasă, în weekend solicitările curg dinspre Ploieşti, Bucureşti, Mizil şi programul artistei devine din ce în ce mai aglomerat. Dar ajunge şi la sală, şi la pregătirile dinaintea evenimentului şi la şedin­ţele foto în locaţiile care o impresionează şi, neapărat, la emisiunile unde prietenii îşi serbează zilele de naştere.

   „Eu sunt mereu pe drumuri, maşina este ca a doua mea casă, şi mă mir şi eu cum reuşesc uneori să le împart pe toate şi să evit crizele de timp. Mă ţin în priză toate, şi emisiunile, şi filmările, şi cântările, şi antrenamentele şi surprizele. Mă bucur că îmi sună telefonul mereu, asta cred că înseamnă că bucuri şi tu, la rândul tău, lumea. Sunt fericită că am dat startul şi acestor două proiecte zilele acestea, toamna a venit acasă, la Buzău, cu roade bogate, cum se spune, şi sper să fac faţă în continuare, cu zâmbetul pe buze. Vă aştept la chindii, petreceri pescăreşti, nunţi şi botezuri!”, a încheiat Mirela Ursache.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liga I: CS Universitatea Craiova - Juventus București 3-1, la primul meci oficial pe noul ''Oblemenco''
Sambata, Noiembrie 18, 2017 21:05 PM

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Juventus București cu scorul de 3-1 (2-0), vineri seara, în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal, la primul meci oficial disputat pe noul stadion ''Ion Oblemenco''.

Asociația ANCE Europe lansează proiectul 'Arhitectura României Mari'
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:41 PM

Asociația ANCE Europe lansează proiectul "Arhitectura României Mari", cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, prin organizarea unui eveniment la București în perioada 23-25 noiembrie, având ca obiectiv aducerea în atenția publicului larg a stilului arhitectural neoromânesc.

Republica Moldova: Duminică are loc referendumul pentru destituirea primarului municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:16 PM

Peste 650.000 de persoane cu drept de vot din municipiul Chișinău sunt așteptate, duminică, la urne pentru a participa la referendumul pentru destituirea primarului Dorin Chirtoacă.

Sosirea lui Hariri la Paris contribuie la reducerea tensiunilor în Orientul Mijlociu, afirmă președinția franceză
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:11 PM

Sosirea premierului libanez demisionar Saad Hariri la Paris contribuie la "reducerea tensiunilor" în Orientul Mijlociu, unde Franța continuă să acționeze în această direcție, a afirmat sâmbătă președinția franceză, relatează AFP.

UPDATE Rugby: România - Samoa 17-13, în meci test la București (GALERIE FOTO)
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:01 PM

Naționala de rugby a României a învins Samoa cu scorul de 17-13 (3-10), într-un meci test disputat sâmbătă seara pe Stadionul național ''Arcul de Triumf'' din Capitală.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
17 Nov, 12:47 Când voi avea drum prin Unguriu, opresc la primărie să strâng mâna unui român căruia îi pasă de români!
Pixelu fan Tirizică a comentat pentru articolul S-a încheiat competiția pentru stabilirea județului-pilot / Buzăul va fi primul județ complet digitalizat la nivel școlar:
Devin fan „genunche” dacă legiferează și manualul unic. Momentan sunt fan Tirizică, singurul primar buzoian care a avut curajul să părăsească mizeria ADI „Buzău 2008”.
17 Nov, 10:18 tare in sfarsit
un oarecare a comentat pentru articolul Prefectura Buzău, șah la Academia Română și Judecătoria Pătârlagele:
Avem in sfarsit un prefect, o comisie judeteana si un judecator de la tribunal care arata ca se pot impotrivi unei sentinte definitive de punere in posesie a unei institutii pe 4500 ha teren padure.Macar daca nu putem sa probam competenta sa ne afisam cu varf si indesat indaratnicia.Acea sentinta o va aplica CEDO, iar pe cei cu adevarat vinovati ii va dura in basca pentru ca plateste contribuabilul roman
17 Nov, 09:59 nedumerire
kneji myamoto a comentat pentru articolul Toma: ,,Guvernul să desfiinţeze Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, un primar nu are nicio putere în realitate, doar în teorie“:
este bine domnule primar ca vrei desfiintarea anfp care intr-adevar este parazitara,dar trebuie instituit un organism independent pentru selectarea unor viitori functionari publici din care primari destoinici ca dumneata sa-si aleaga personalul cu care sa lucreze, personal selectat printr-un concurs riguros in baza unei grile ca la judecatori si cu supraveghere ca la bacalaureat.Abia atunci vei avea de unde sa alegi.Daca primul criteriu este încrederea in persoana cu care lucrezi vei avea o mare dezamagire.Mie imi scapa criteriile pentru care l-ai ales pe dl Pistol secretar al primariei, dar te asigur ca vei avea cat de curând o mare deziluzie cu privire la competenta profesionala si moralitatea acestei persoane
Google PageRank Checker