27 de ani
de presa libera
Marti, August 22, 2017 12:05 PM

Monden

Mirela Ursache, pasiune pentru muzică, culori şi... flori!

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
02.08.2017, 00:00
587
  • Artista are zeci de rochii şi costumaţii unicat, modificate la comandă pentru a da pata de culoare care să îi reprezinte personalitatea

   ,,Având grijă de frumuseţe trebuie să începi de la suflet. Altfel, nicio cosmetică nu ajută!”, aşa a spus renumita Coco Chanel, iar acest slogan l-a preluat şi focoasa buzoiancă Mirela Ursache ca liant perfect între viaţa personală şi cea profesională. Cu alte cuvinte, de când iubeşte şi este fericită, frumuseţea şi admiraţia vin la pachet cu evenimentele private, la care trebuie mereu să arate diferit. Şi, de aceea, creativitatea şi ideile se înmulţesc, pentru că Mirela iubeşte shoppingul şi rochiile în special, iar la fiecare achiziţie adaugă, scoate sau taie ceva, ca să fie etalonul perfect al serii.

   ,,Evenimentul are mereu vedetele lui, fie că sunt mire şi mireasă, naşă sau naş, fini, soacre, însă cel care este pe scenă are mereu ochii tuturor invitaţilor aţintiţi asupra lui. Aşa că şi ţinuta, coafura, machiajul trebuie să fie impecabile, să dea notă maximă petrecerii. Iar eu am grijă ca de fiecare dată să am câte ceva nou, diferit, rebranduit, la fel ca şi repertoriul. Ce se repetă, la un moment dat, plicitiseşte. Mă duc mereu cu drag la modificat, la croit, la stilizat şi pun mult accent pe culoare, pe flori, pe desene, pentru că le iubesc! Atât costumele mele populare, cât şi rochiile au personalitatea mea, mă repre­zintă şi mă simt bine în ele şi cânt din suflet, simţindu-mă bine în ceea ce am conceptul împreună cu designerul meu”, a detaliat Mirela.

   Artista recunoaşte că este mereu pe drumuri, între evenimente, jumătatea vieţii ei şi acasă, la Buzău, însă toate pregătirile şi ritualurile şi le face aproape singură, în ziua în care urcă pe senă: ,,Este dificil să fii mereu pe drumuri, uneori sunt mai mult în maşină decât în pat, dar toate răsfăţurile mi le las la Buzău. Aici am designerul, ­mani­chiurista, masajul, sala, coaforul, tot, iar în ziua evenimentului se întâmplă să se aglomereze multe şi să mă panichez cu câteva ore înainte. Totul iese perfect până la urmă şi realizez că m-am agitat degeaba. Cafeaua de a doua zi mă relaxează pe deplin şi sună telefonul pentru următoarea petrecere! Şi tot aşa. Dar e frumos, nu aş da meseria asta pe nimic şi le mulţumesc tuturor celor care m-au cunoscut profesional şi mă felicită şi mă recomandă în continuare; lor, în special, le promit că rămân o perfecţionistă până la capăt, când voi agăţa microfonul în cui! Până atunci, muzică, culoare şi flori să fie şi în viaţa voastră, numai cu zâmbete!”, a încheiat artista buzoiană.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

KO Goetz, reprezentant de marcă al picturii abstracte germane, a murit la vârsta de 103 ani
Marti, August 22, 2017 11:52 AM

Pictorul Karl Otto Goetz, ale cărui lucrări abstracte au contribuit la revirimentul pe piața internațională a artei germane după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial și prăbușirea celui de-Al Treilea Reich, a murit la vârsta de 103 ani, a anunțat luni fundația sa, informează DPA.

Directorul Tel Drum, Petre Pitiș, la DNA
Marti, August 22, 2017 11:50 AM

Directorul societății Tel Drum, Petre Pitiș, s-a prezentat marți la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a participa la desigilarea sistemelor informatice ridicate în urma perchezițiilor efectuate de anchetatori.

China: Peste 4.000 de persoane evacuate din calea taifunului Hato
Marti, August 22, 2017 11:45 AM

Peste 4.000 de persoane au fost evacuate din calea taifunului Hato, cel de-al 13-lea fenomen meteorologic de acest tip din 2017, care înaintează spre coasta de sud-est a Chinei, informează marți Xinhua.

Stoltenberg: NATO nu va lăsa niciodată Afganistanul ''să redevină un sanctuar pentru teroriști''
Marti, August 22, 2017 11:43 AM

Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), care a intervenit în Afganistan a doua zi după atentatele din 11 septembrie 2001, la cererea SUA, nu va lăsa niciodată această țară ''să redevină un sanctuar pentru teroriști'', a declarat marți secretarul general al Alianței, Jens Stoltenberg, salutând discursul președintelui american Donald Trump, informează AFP.

Un fost avocat al cântărețului Michael Jackson îl va apăra pe Bill Cosby
Marti, August 22, 2017 11:38 AM

Tom Mesereau, fost avocat al cântărețului Michael Jackson, se va ocupa de apărarea în instanță a actorului de comedie Bill Cosby, a anunțat luni un purtător de cuvânt al artistului, citat de AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Aug, 11:14 Lumea de ieri și lumea de azi!
Pixelu razna a comentat pentru articolul Torţionarul Vişinescu se vrea liber ,,din motive medicale“:
Din aceeași categorie cu „nu suportă detenția” sau dementul ăla norvegian, Breivik, care a dat statul în judecată că este supus unui tratament inuman pentru că este izolat și nu socializează și i se încălzește mâncarea la microunde. Și statul norvegian a luat în serios plângerea. Demența este totală. Personajul are și pagină pe Wikipedia. Mai nou, și-a schimbat legal numele.
22 Aug, 10:46 Justitie divina...
Unforgiven a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Florina Stoian,nu te supara,dar era si timpul sa fii schimbata!...La cate mizerii si abuzuri ai facut in perioada concursului pentru functia de director de scoala-2016,la cata incompetenta crasa ai demonstrat in ciuda inaltelor studii economice de la Academia din Brosteni,la cat rafinament intelectual ai afisat de fiecare data cand ai reprezentat invatamantul buzoian,la ce /in ce concurs de imprejurari politice ai obtinut postul!...Probabil e prea mult pentru tine si functia de director la gradinita "Boboceii din Micro III"...Sorry,Florina go home!
22 Aug, 10:13 Unde dai și unde crapă!
Pixelu corporatist a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a desfăcut din greşeală contractul altcuiva când a demis-o pe Florina Stoian:
Observ o întreagă propagandă legată de faptul că: „A luat concursul, să-și ducă mandatul la bun sfârșit!”. Principial vorbind, este o cretinătate. Dacă câștigătorul concursului o ia razna în timpul mandatului este firesc să fie înlăturat. Că se pot face abuzuri, cum pare a fi și cazul de față, este cu totul altă discuție, care în principiu sunt generate de însăși natura legislației. Guvernarea corporatistă a fost legiferată tocmai pentru a legaliza abuzul.
Google PageRank Checker