Poliţiştii rutieri din municipiul Râmnicu Sărat au întocmit ieri un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, fiind vorba de un minor. Totodată a fost întocmit dosar penal şi tatălui său pentru încredinţare, având în vedere că acesta îl însoţea pe minor. Acesta are 12 ani și a fost prins de polițiști pe o stradă intens circulată din Râmnic, în timpul unei acțiuni pe raza orașului.

În cadrul acţiunilor desfăşurate ieri în trafic pe raza judeţului Buzău, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au constatat şi sancţionat 126 de abateri la regimul circulaţiei şi au reţinut în vederea suspendării 12 permise de conducere.

39 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regimului legal de viteză, împotriva doi dintre aceştia fiind luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării pentru 90 de zile.

De asemenea, ieri, poliţiştii au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia acordării priorităţii de trecere pietonilor, în scopul prevenirii victimizării acestor participanţi la trafic prin implicarea în accidente rutiere. Astfel au fost reţinute 10 permise de conducere şoferilor care nu au respectat aceste reguli în trafic.

 

 

DISTRIBUIȚI
loading...