Un spectacol dedicat generației mici cu suflet mare, un musical despre curaj, despre cât de hotărât este un copil atunci când face propriile alegeri. Așa ar putea fi descris pe scurt spectacolul care deschide luna martie la Teatrul „G. Ciprian”. Este vorba des­pre producția „Milina aduce Primăvara” care se va juca la Buzău pe 2 martie, de la ora 11,00.

După succesul înregistrat în luna februarie în București și Constanța, spectacolul „Milina aduce Primăvara” ajunge la Buzău. „Milina aduce Primăvara” este un spectacol cu rimă, cu muzică, magie și veselie. Producția spune povestea Milinei, o fetiță inimoasă care se împrietenește în vis cu un spiriduș pe nume Zac și pornesc împreună într-o aventura care-i poartă până în depărtatele ținuturi de zăpadă și gheață. Dorindu-și nespus să readucă copiilor bucuria, verdele, florile și veselia, cei doi aventurieri vor s-o convingă pe Regina de gheață să elibereze Primăvara.

Un spectacol pentru copiii între 3 și 12 ani

Spectacolul este o producție Momolino Teatru și Povești pentru copii, se adresează copiilor între trei și 12 ani și are o durată de 60 de minute. Textul și regia spectacolului îi aparțin Antoanetei Zaharia (actriță, regizor, dramaturg și mămică de două fete și un băiat), iar din distribuție fac parte Antoaneta Zaharia, Clara Aquilera Flores și Mihaela Velicu. Scenografia și costumele sunt realizate de Mira Loghin, muzica îi aparține Ninei Neagu, iar grafica e semnată de ­Ma­rius Damian.

Biletele sunt puse la vânzare în rețeaua www.iabilet.ro și în format fizic la magazinele Flanco, Agen­țiile Perfect Tour și stațiile Self pay din orașul Buzău, iar biletul este va­labil pentru o singură persoană. Accesul în sală se face doar pe bază de bilet, indiferent de vârstă.

DISTRIBUIȚI
loading...