Un nou turneu, un nou popas și la Buzău! Mihai Mărgineanu revine în fața publicului buzoian cu un concert extraordinar sus­ținut împreună cu trupa lui de muzicieni. Artistul va aduce muzica din „Las Fierbinți” și muzica de ta­vernă 100% românească, atât de dragă tuturor. De asemenea, Mihai Măr­gineanu va prezenta fanilor buzoieni cele două albume, nou-nouțe. Concertul va avea loc la Buzău pe 13 martie, ora 19,00, la Sala „Maximilian” (Casa de Cultură a Sindicatelor). Fanii prezenți la eveniment vor putea achiziționa albumul „Zarița”, exclusiv pe durata spectacolului.

Debutul turneului l-a avut la Sala Palatului din București, cu ocazia lansării albumului „Fum de ­Ta­vernă”, dar și pentru prezentarea coloanei ­mu­zicale a serialului „Las fierbinți”. Mihai Măr­gineanu a cântat în premieră piesele extrase de pe cel mai nou album al său, „Fum de tavernă”, dar și piese precum „Zarița Zanga”, „Lupanarul din Fanar”, „Dragoste rurală”, precum și unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, „Mă iubește femeile”, „Femei, femei” și „Gore din Chitila”.

Prețurile biletelor la concertul de la Buzău sunt de 65 și 75 de lei. Pentru detalii sunați la telefon 0799.771.199.

Un apropiat al Buzăului  

Cântăreț, compozitor și actor, dar și unul dintre cei mai prolifici artiști de folk, Mihai Mărgineanu a mărturisit de mai multe ori că este un apropiat al Buzăului, grație prietenilor buni pe care îi are aici, printre ei numărându-se și senatorul Lucian Romaș­canu. De altfel, Romașcanu a fost cel care l-a invitat pe artist, în 2016, la o întâlnire cu elevii Colegiului „Mihai Eminescu”, ocazie cu care Mărgineanu le-a vorbit liceenilor buzoieni despre viața lui, despre serialul „Las Fiebinți”, dar și des­pre „tentațiile” pe care ar trebui să le evite în viață. De asemenea, în anul 2015, Mihai Mărgineanu s-a alăturat Poliției Buzău în cadrul campaniei de dimi­nuarea a riscului rutier în rândul tuturor participanților la trafic și a consecințelor unui comportament delincvent. Cu această ocazie, artistul a mers cu polițiștii buzoieni în rândul liceenilor și comunităților locale din județ.

DISTRIBUIȚI
loading...