Un singur punct din 6 posibile au obţinut echipele buzoiene în etapa a 19-a a Ligii a 3-a, programată în Vinerea Mare. Ambele au evoluat în faţa propriilor suporteri şi dacă Metalul a făcut un nou pas greşit pe terenul sintetic, CSM Rm. Sărat a furnizat o plăcută surpriză, ţinând în şah lidera clasamentului şi marea favorită la promovare, Farul Constanţa.

Metalul Buzău – FC Voluntari 2 0-2 (0-2)

După ce, la startul în retur, a cedat cu 1-2 în faţa celor de la FCSB 2, Metalul s-a înclinat încă o dată pe teren propriu, suferind, împotriva lui FC Voluntari 2, cea de-a treia înfrângere în primele şase etape din sezonul de primăvară. Ilfovenii au dat lovitura la Buzău, profitând şi de ziua extrem de slabă a gazdelor, şi au rezolvat soarta partidei încă din prima repriză. Dumitru a deschis scorul încă din minutul 8, oaspeţii dublându-şi avantajul în minutul 25, prin reuşita lui Niţă. În repriza secundă, deşi s-a jucat aproape tot timpul la o singură poartă, a celor de la  Voluntari, Metalul n-a reuşit nici măcar golul de onoare. S-a terminat 0-2, rezultat care coboară din nou echipa buzoiană pe locul 6. Sâmbătă, în următoarea etapă, a 20-a, Metalul va evolua în deplasare, cu Agricola Borcea.

CSM Rm. Sărat – Farul Constanţa 2-2 (1-0)

La cel mai bun meci de până acum din retur, CSM Rm. Sărat a fost foarte aproape să dea lovitura şi să pună o mare piedică Farului în drumul spre Liga a 2-a. Elevii lui Marius Tîrîlă au condus în două rânduri lidera clasamentului şi principala favorită la promovarea în eşalonul secund, însă de fiecare dată constănţenii au revenit pe tabelă, salvând la final un punct, cu care îşi păstrează, deocamdată, fotoliul de lider, dar la egalitate cu Progresul Spartac. Râmnicenii au deschis scorul în minutul 15, prin fundaşul Ionuţ Sava, oaspeţii egalând la jumătatea celei de-a doua reprize, în minutul 69, prin Dragu. Gazdele au revenit în avantaj după reuşita lui Burghelea, din minutul 74, însă după 3 minute constănţenii au restabilit din nou egalitatea, 2-2, acesta fiind şi scorul final. Şi următorul meci va fi la fel de dificil pentru râmniceni care, sâmbătă, vor întâlni în deplasare ocupanta locului 3, Axiopolis Cernavodă.

Liga a 3-a, Seria a II-a, Etapa a 19-a, rezultate:

ACSM Olteniţa – Axiopolis Cernavodă 0-1

FCSB 2 – Sportul Chiscani 0-0

Înainte Modelu – Unirea Slobozia 0-1

Metalul Buzău – FC Voluntari 2 0-2

Delta Tulcea – Agricola Borcea 1-2

Progresul Spartac – Victoria Traian 3-1

CSM Rm. Sărat – Farul Constanţa 2-2

Clasament

1.Farul 48 p.

2.Progresul Spartac 48 p.

3.Axiopolis 44 p.

4.Slobozia 38 p.

5.METALUL 37 p.

6.FC Voluntari 2 34 p.

7.FCSB 2 34 p.

8.Modelu 25 p.

9.CSM RM. SĂRAT 24 p.

10.Borcea 14 p.

11.Olteniţa 13 p.

12.Chiscani 11 p.

13.Tulcea 10 p.

14.Traian 0 p.

DISTRIBUIȚI
loading...