CSM Rm. Sărat – Unirea Slobozia 0-3 şi Metalul – FCSB 2 1-2

Înfrângeri pe linie pentru cele două divizionare buzoiene din cel de-al treilea eşalon în runda de debut a returului. Şi de la Rm. Sărat, şi de la terenul sintetic, spectatorii au plecat dezamăgiţi după evoluţiile modeste ale favoriţilor, care au condus la acest start ratat în sezonul de pri­măvară.

Vineri, la Rm. Sărat, CSM a avut şi ghinionul să întâlnească în primul meci oficial al anului pe una dintre cele mai bune echipe din serie, Unirea Slobozia. Aflaţi în continuare în lupta pentru promovare, chiar dacă la 6 puncte de liderul Progresul Spartac, ialo­miţenii au dominat categoric disputa, iar la finalul celor 90 de minute s-au impus cu scorul de 3-0, goluri marcate de Toma (minutele 35 şi 63) şi Bucă (minutul 60).

Mai puţin anticipat a fost, însă, eşecul suferit de Metalul, sâmbătă după-amiază, în faţa echipei a doua a FCSB, adversar care a rămas în lot, faţă de prima jumătate a campionatului, doar cu jucători tineri şi foarte tineri. FCSB 2 a fost echipa mai bună, iar Metalul a avut noroc că la pauză a fost 0-0, după ce Toader a reuşit să pareze o lovitură de la 11 metri în startul partidei. După pauză, în doar 10 minute, FCSB 2 s-a desprins la două goluri, reuşitele fiind semnate de I. Stoica (minutul 50) şi Mitrov (minutul 60).

Mihai Ion a redus din diferenţă, din penalty, în minutul 68, dar în ciuda asediului de final, Metalul n-a mai găsit drumul spre poartă. S-a terminat 1-2, doar a doua înfrângere suferită de buzoieni în actualul campionat, după cea în faţa liderului Progresul Spartac. Etapa viitoare, ambele echipe buzoiene vor evolua în deplasare, Metalul la Olteniţa, iar CSM Rm. Sărat la Voluntari.

Liga a 3-a, Seria a II-a, Etapa a 15-a, rezultate:

Delta Tulcea – ACSM Olteniţa: 1-1
CSM Rm. Sărat – Unirea Slobozia: 0-3
Înainte Modelu – Axiopolis Cernavodă: 1-2
Metalul Buzău – FCSB 2: 1-2
Progresul Spartac – Sportul Chiscani: 2-0
Farul Constanţa – FC Voluntari 2: 3-0
Victoria Traian – Agricola Borcea: 1-3

Clasament

1. Progresul             37 p.
2. Farul                   35 p.
3. Axiopolis             32 p.
4. Slobozia              31 p.
5. METALUL             28 p.
6. FCSB 2                26 p
7. FC Voluntari 2      24 p.
8. Modelu                16 p.
9. CSM RM. SĂRAT  16 p.
10. Borcea               11 p.
11. Olteniţa             11 p.
12. Tulcea              10 p.
13. Chiscani             4 p.
14. Traian                0 p.

 

DISTRIBUIȚI
loading...