Fotbaliştii Metalului Buzău au revenit la antrenamente la începutul acestei săptămâni şi au anunţat, prin vocea antrenorului Vali Stan, care este obiectivul pentru cea de-a doua parte a campionatului.

„Noi am vorbit să avem un obiectiv personal, acela de a depăşi turul campionatului ca şi număr de puncte. Cred că ar fi foarte bine să terminăm în primele 3, ar fi ceva frumos, iar pentru un prim an în Liga a 3-a ar fi şi suficient”, a declarat Vali Stan la reunirea lotului.

La finalul turului, pe parcursul căruia a suferit doar o singură înfrângere, Metalul ocupă locul 5 în clasament, la numai un singur punct de podium. În runda de debut a returului, programată pe 3 martie, echipa buzoiană îi va întâlni în deplasare pe călărăşenii de la Înainte Modelu. Până atunci însă, elevii lui Vali Stan vor susţine patru partide amicale, toate la Buzău, cu Team Săgeata (27 ianuarie), Dacia Unirea Brăila (9 februarie), CSM Focşani (14 februarie) şi Sporting Lieşti (17 februarie), iar în prima săptămână din luna februarie se vor afla într-un stagiu de pregătire la Sărata Monteoru.

DISTRIBUIȚI
loading...