• CSM Rm. Sărat, surclasată la Cernavodă

Pronosticurile s-au adeverit întocmai în ceea ce priveşte meciurile pe care echipele buzoiene le-au susţinut, sâmbătă, în etapa a 20-a a Ligii a 3-a. Dacă Metalul şi-a recuperat, la Borcea, punctele pierdute pe teren propriu în faţa lui FC Voluntari, confirmând, o dată în plus, că se simte mai bine în deplasare, CSM Rm. Sărat n-a avut nicio şansă la Cernavodă, împotriva ocupantei locului 3, Axiopolis.

Agricola Borcea – Metalul Buzău 2-5 (2-4)

Victorie la scor obţinută de fotbaliştii Metalului în deplasarea de la Borcea, venită la o săptămână de la înfrângerea surprinzătoare de pe teren propriu cu FC Voluntari 2. După un meci pe care l-a dominat clar, dar în care a şi ratat foarte mult, echipa buzoiană s-a impus cu scorul de 5-2 (4-2). Aşa cum o arată şi rezultatul, prima repriză a fost extrem de disputată, cu multe reuşite, Valentin Lungoci, Cătălin Bardaş şi căpitanul Patrick Benga, (în două rânduri), trecându-şi numele pe lista marcatorilor în dreptul oaspeţilor. După pauză, pentru buzoieni a mai marcat o dată şi Ionuţ Radu, consfinţind o victorie care păstrează echipa buzoiană pe locul 5, la numai un punct în spatele Unirii Slobozia. Etapa viitoare, sâmbătă, pe terenul sintetic, Metalul va primi vizita ultimei clasate, Victoria Traian.

Axiopolis Cernavodă – CSM Rm. Sărat 4-0 (1-0)

CSM Rm. Sărat n-a reuşit să confirme, la Cernavodă, evoluţia şi rezultatul din etapa trecută, când a fost foarte aproape să învingă Farul. Reduta râmniceană a căzut după numai 10 minute, dar, apoi, elevii lui Marius Tîrîlă s-au menţinut la un nivel destul de bun, intrând la vestiare cu handicapul unui singur gol. În partea secundă, însă, apărarea oaspeţilor a dat rateu după rateu, iar Axiopolis a mai marcat de trei ori, scor final 4-0, o nouă înfrângere drastică a CSM în faţa formaţiei constănţene, care a câştigat, la scor, şi partida tur, 5-0. Pentru râmniceni, şi etapa următoare se anunţă una de foc, urmând să întâlnească, tot în deplasare, ocupanta locului secund, la egalitate cu lidera Farul, Progresul Spartac.

Clasament

 1. Farul: 49 p.
 2. Progresul Spartac: 49 p.
 3. Axiopolis: 47 p.
 4. Slobozia: 41 p.
 5. METALUL: 40 p.
 6. FC Voluntari: 2 34 p.
 7. FCSB 2: 34 p.
 8. Modelu: 28 p.
 9. CSM RM. SĂRAT: 24 p.
 10. Borcea: 14 p.
 11. Chiscani: 14 p.
 12. Olteniţa: 13 p.
 13. Tulcea: 10 p.
 14. Traian: 3 p.

Liga a 3-a, Seria a II-a, Etapa a 20-a, rezultate:

FC Voluntari 2 – Înainte Modelu 0-2

Sportul Chiscani – ACSM Olteniţa 2-1

Axiopolis Cernavodă – CSM Rm. Sărat 4-0

Farul Constanţa – Progresul Spartac 1-1

Victoria Traian – Delta Tulcea 2-0

Agricola Borcea – Metalul Buzău 2-5

Unirea Slobozia – FCSB 2 1-0

DISTRIBUIȚI
loading...