27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 11:10 AM

Sport

Metalul prinde viteză

de Andreea STROE
Sport  |
09.10.2017, 00:00
576
  • Al şaptelea meci la rând fără înfrângere 

    Metalul nu renunţă la lupta pentru poziţiile de frunte în clasament şi a mai adăugat o nouă victorie la zestrea de performanţe strânsă de la începutul acestui campionat. Sâmbătă după-amiază, pe terenul sintetic „Cornel Negoescu“, echipa buzoiană a trecut şi de cel de-al şapte val, obţinând o nouă victorie, cu atât mai preţioasă cu cât a jucat aproape întreg meciul cu un jucător mai puţin pe teren, iar ploaia sâcâitoare ce s-a abătut de vineri asupra oraşului a picat în continuu pe parcursul partidei. Favorită clară în faţa adversarei de sâmbătă, Agricola Borcea, Metalul s-a văzut în inferioritate numerică încă din startul meciului, din care nu trecuseră 10 minute. Mijlocaşul Marian Manea a fost eliminat direct pentru un fault comis ca ultim apărător, iar situaţia părea să devină complicată pentru echipa buzoiană.

    Metalul a crezut în continuare în sanşa ei, a încercat să ameninţe poarta oaspeţilor, prin câteva şuturi care fie nu şi-au atins ţinta, fie au fost blocate de defensiva Agricolei. Şi cei de la Borcea au fost periculoşi în câteva rânduri, dar nici ei n-au avut prea multă precizie la finalizare, astfel că, la cabine, cele două echipe au intrat la egalitate, 0-0. Jocul s-a mai înviorat după pauză, când a crescut şi presiunea Metalului. În minutul 70, Mihai Ion şi-a făcut curaj cu un şut de la distanţă, care l-a prins pe picior greşit pe portarul Olteniţei, deschizând scorul! Şase minute mai târziu, la o nouă incursiune în atac, tânărul Cătălin Bardaş a finalizat cu mult calm din interiorul careului, dublând avantajul echipei sale şi consfinţind, totodată, cea de-a cincea victorie stagională. În urma acestui nou succes, Metalul a ajuns pe locul 2, la două puncte în spatele liderului Progresul Spartac Bucureşti. Pentru elevii lui Vali Stan urmează un meci relativ uşor etapa viitoare, în deplasare cu ultima clasată, Victoria Traian.

Râmnicenii, surclasaţi pe propriul teren

   Surpriza neplăcută a etapei a produs-o CSM Rm. Sărat, care a pierdut fără drept de apel partida cu Axiopolis Cernavodă. Con­stănţenii s-au impus cu scorul de 5-0 (3-0), prin golurile marcate de Fotescu (min. 10 şi 82 – penalty), R. Mihalache (min. 12), Husein (min. 29) şi Moise (min. 67). CSM Rm. Sărat a coborât pe locul 7 şi va avea o misiune extrem de grea şi etapa viitoare, când va întâlni, tot pe teren propriu, liderul Progresul Spartac Bucureşti.

Liga a 3-a, Seria a II-a, Etapa a 7-a, rezultate:

CSM Rm. Sărat – Axiopolis Cernavodă: 0-5

Delta Tulcea – Victoria Traian 2-1

Înainte Modelu – FC Voluntari: 2 2-4

FCSB 2 – Unirea Slobozia: 1-3

Progresul Spartac – Farul Constanţa: 7-0

Metalul Buzău – Agricola Borcea: 2-0

CSM Olteniţa – Sportul Chiscani: 1-1

Clasament

1. Progresul        19 p.

2. METALUL        17 p.

3. Axiopolis         16 p.

4. Farul 16 p.

5. Slobozia           13 p.

6. FCSB 2              13 p.

7. CSM RM. SĂRAT          12 p.

8. Voluntari 2     11 p.

9. Tulcea              9 p.

10. Modelu         6 p.

11. Olteniţa         5 p.

12. Borcea           3 p.

13. Chiscani         1 p.

14. Traian             0 p.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Muzicianul australian George Young, 'mentorul' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani
Luni, Octombrie 23, 2017 11:02 AM

Muzicianul australian George Young, cunoscut ca 'mentor' trupei AC/DC, a murit la 70 de ani, potrivit unui anunț difuzat luni de legendara trupă de hard rock, citat luni de AFP.

MDRAPFE: AM POIM - proiecte de 69 milioane euro referitoare la ocrotirea ariilor naturale protejate
Luni, Octombrie 23, 2017 11:00 AM

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare (AM POIM) a primit, până la 16 octombrie, 62 de proiecte, în valoare totală eligibilă de 69 milioane de euro, care vizează elaborarea planurilor de management, seturilor de măsuri de conservare, planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate, informează un comunicat al MDRAPFE transmis luni AGERPRES.

Tenis: Clasamentul ATP - Marius Copil a coborât pe locul 78
Luni, Octombrie 23, 2017 10:56 AM

Tenismanul român Marius Copil a coborât patru locuri și se află pe poziția a 78-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis (ATP), dat publicității luni.

PORTATIV ROMÂNESC: Bianca Ionescu
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Soprana Bianca Ionescu s-a născut la 20 mai 1961. A absolvit Liceul de muzică nr.1 din București în 1978, apoi a urmat cursurile Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu", la clasa de canto a Artei Florescu, absolvind facultatea în 1983, potrivit site-ului www.opereta.ro.

Auto: Verstappen a calificat drept "stupide deciziile care ucid Formula 1" după penalizarea sa
Luni, Octombrie 23, 2017 10:53 AM

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a denunțat, duminică, decizia juriului Marelui Premiu al Statelor Unite care l-a penalizat cu cinci secunde și a fost privat de locul al treilea pe podium, apreciind că "aceste decizii stupide ucid Formula 1", a spus el cu regret.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 08:50 Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice este „apă de ploaie”!
Pixelu cu prosteli a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
UAT Municipiul Buzău (Primăria Municipiului Buzău), acționarul majoritar al Companiei de Apă Buzău S.A., dă dovadă de maximă ipocrizie. Dacă Toma ar dori ca buzoienii să beneficieze de tarife mai mici atunci ar renunța la redevența de 1% pe cifra de afaceri pe care trebuie să o plătească operatorul acționarilor și care este parte integrantă în algoritmul de calcul al tarifului perceput de operator. Peste tot, în țările suverane, se adoptă principiul non-profitului în administrarea utilităților publice. Doar în țări asociate neocolonialismului se mai întâlnesc contracte de parteneriat public privat sau contracte de concesiune. În cazul nostru, ca să nu bată la ochi, le-au botezat contracte de delegare.
În Contractul de Delegare la Art. 39-2. (pag.34) găsim un text legat de redevență. Ce caută redevența de 1% pe cifra de afaceri? Chipurile primăria se luptă pentru tarife mai mici pentru populație dar vrea o parte din profitul operatorului unde este acționară, profit care se obține tocmai de la populație. Ce dovadă mai clară de prosteală vreți!
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
Google PageRank Checker