• CSM Rm. Sărat, duel cu Înainte Modelu, în prologul etapei

După ce, acum două săp­tămâni, în precedenta deplasare, a înfruntat lidera Farul Constanţa, de care a fost învinsă cu 0-3, Metalul evoluează în această etapă pe terenul celeilalte pretendente la promovarea în Liga a 2-a, Progresul Spartac. Într-un alt meci al etapei a 24-a, vineri seară, CSM Rm. Sărat susţine penultima reprezentaţie a sezonului în faţa propriilor suporteri, împotriva călărăşenilor de la Înainte Modelu.

CSM Rm. Sărat – Înainte Modelu, vineri, ora 18,00

Fixată pe locul 9 cu trei etape înainte de final, poziţie pe care nu o mai poate pierde şi cu şanse minime de a mai urca o treaptă în clasament, ocupată, cu un avans de 7 puncte, chiar de adversara de vineri seară, CSM Rm. Sărat va încerca să se despartă cu fruntea sus de actuala stagiune. Din întâlnirile care au mai rămas, vineri, cu Înainte Modelu, în deplasarea de la FCSB 2, şi, în final, din nou acasă cu ACSM Olteniţa, râmnicenii speră să să obţină cât mai multe puncte.

Progresul Spartac – Metalul Buzău, sâmbătă, ora 18,00

Metalul este implicată, din nou, după două etape, într-o partidă decisivă pentru promovarea în Liga a 2-a. După deplasarea de la Farul, pierdută cu 0-3 în faţa liderei clasamentului, fotbaliştii buzoieni merg sâmbătă în Capitală să înfrunte ocupanta locului secund, Progresul Spartac. Cu o victorie, echipa bucureşteană îşi va asigura, în mare parte, promovarea în eşalonul secund, având, reamintim, avantajul rezultatelor directe cu rivala din Constanţa, astfel că şansele Farului depind într-o mare măsură de rezultatul acestui meci pe care îl vor juca elevii lui Vali Stan.

Liga a 3-a, Seria a II-a, Etapa a 24-a, program:

 Vineri, ora 18,00:

Axiopolis Cernavodă – Delta Tulcea

CSM Rm. Sărat – Înainte Modelu

FC Voluntari 2 – Unirea Slobozia

Sâmbătă, ora 18,00:

Progresul Spartac – Metalul Buzău

Farul Constanţa – FCSB 2

Victoria Traian – ACSM Olteniţa

Agricola Borcea – Sportul Chiscani

Clasament

 1. Farul 58 p.
 2. Progresul Spartac 58 p.
 3. Slobozia 50 p.
 4. Axiopolis 48 p.
 5. METALUL 46 p.
 6. FCSB 2 43 p.
 7. FC Voluntari 2 38 p.
 8. Modelu 34 p.
 9. CSM RM. SĂRAT 27 p.
 10. Olteniţa 17 p.
 11. Chiscani 15 p.
 12. Borcea 14 p.
 13. Tulcea 10 p.
 14. Traian 3 p.

 

DISTRIBUIȚI
loading...