• Fotbaliştii buzoieni, învinşi la scor de neprezentare de Progresul

Lupta pentru promovarea în Liga a 2-a din seria a II-a a Ligii a 3-a rămâne deschisă, cu două etape înainte de finalul campionatului. Într-un meci disputat sâmbătă seară, în Capitală, Metalul a cedat cu scorul de 0-3 în faţa Progresului Spartac, la fel ca şi în precedenta deplasare, pe terenul Farului Constanţa, cealaltă pretendentă la promovare din serie. Într-o altă partidă, vineri seară, în debutul rundei a 24-a, CSM Rm. Sărat a învin­s-o cu 4-1 pe Înainte Modelu.

Progresul Spartac – Metalul Buzău 3-0 (1-0)

Metalul n-a reuşit să se implice în niciun fel în lupta pentru promovare. După ce, în urmă cu două etape a pierdut, scor 0-3, pe terenul Farului Constanţa, sâmbătă, fotbaliştii buzoieni au cedat cu acelaşi scor de neprezentare şi disputa susţinută în Capitală, cu Progresul Spartac, formaţie care se bate cu gruparea de la malul mării pentru locul din eşalonul secund. Chiar dacă a avut şi de data aceasta o evoluţie consistentă, punând în dese rânduri în pericol poarta gazdelor, Metalul s-a văzut depăşită de o echipă extrem de motivată. Bucureş­tenii au deschis scorul în minutul 8, prin Tudorache, şi-au mărit avantajul imediat după pauză, prin Militaru, apoi reuşita lui Boiangiu, din minutul 80, a pus capăt definitiv meciului. Sâmbătă, în penultima etapă a campionatului şi în ultimul joc de pe teren propriu, Metalul va întâlni penultima clasată, Delta Tulcea.

CSM Rm. Sărat – Înainte Modelu 4-1 (3-0)

CSM Rm. Sărat nu şi-a dezamăgit fanii la penultima apariţie în faţa lor din acest campionat. Vineri seară, în prologul etapei a 24-a, fotbaliştii râmniceni au bifat o victorie fără emoţii în faţa formaţiei călărăşene Înainte Modelu. Lucrurile au fost clare încă de la pauză, când gazdele aveau deja un avans de 3 goluri, asigurat de ,,dubla“ lui Bogdan Bălan (minutele 17 şi 43) şi de golul semnat de Iulian Burghelea, în minutul 31. La 6 minute de la reluare au punctat şi oaspeţii, dar Creţu a refăcut avantajul în final: 4-1. Vineri, în penultima etapă din campionat, CSM Rm. Sărat va întâlni în deplasare pe FCSB 2.

Liga a 3-a, Seria a II-a, Etapa a 24-a, rezultate:

Axiopolis Cernavodă – Delta Tulcea: 8-0

CSM Rm. Sărat – Înainte Modelu: 4-1

FC Voluntari 2 – Unirea Slobozia: 1-1

Progresul Spartac – Metalul Buzău: 3-0

Farul Constanţa – FCSB 2: 3-2

Victoria Traian – ACSM Olteniţa: 1-6

Agricola Borcea – Sportul Chiscani: 3-1

Clasament

 1. Farul 61 p.
 2. Progresul Spartac 61 p.
 3. Slobozia 51 p.
 4. Axiopolis 51 p.
 5. METALUL 46 p.
 6. FCSB 2 43 p.
 7. FC Voluntari 2 39 p.
 8. Modelu 34 p.
 9. CSM RM. SĂRAT 30 p.
 10. Olteniţa 20 p.
 11. Borcea 17 p.
 12. Chiscani 15 p.
 13. Tulcea 10 p.
 14. Traian 3 p.

DISTRIBUIȚI
loading...