• Astăzi se stabilește programul competițional

Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a stabilit noua componență a celor cinci serii din Liga a 3-a. Singura formație buzoiană prezentă la startul celui de-al treilea eșalon, Metalul, a fost repartizată în Seria a II-a, unde va avea ca adversare echipe din județele Brăila, Ialomița, Ilfov, Călărași și Constanța.

Tragerea la sorți a programului competițional va avea loc astăzi, de la ora 15,00, la sediul FRF.

Viitorul campionat începe pe 23 august

Noul campionat al Ligii a 3-a urmează să înceapă pe 23 august și să se încheie pe 30 mai 2020. Prima parte a sezonului, care are loc în acest an, se desfășoară până pe 30 noiembrie, atunci când are loc etapa a 15-a. Partea a doua a sezonului debutează pe 7 martie 2020, cu etapa a 16-a, și se încheie în jurul datei de 30 mai 2020, odată cu disputarea etapei a 30-a.

În această perioadă, în retur, sunt programate și două runde  intermediare, pe 8 aprilie (etapa a 21-a) și 6 mai (etapa a 26-a). Vor promova în Liga a 2-a echipele aflate pe locul 1 în fiecare dintre cele cinci serii la finalul sezonului și vor retrograda un număr de 21 de echipe, astfel: 20 de echipe, respectiv ocupantele locurilor 16, 15, 14 și 13 din fiecare serie a Ligii a 3-a, și o echipă, cea mai slab clasată de pe locul 12 din toate cele cinci serii.

Liga a 3-a, ediția 2019 – 2020 – SERIA a II-a

Dacia Unirea Brăila

CS Afumați

Unirea Slobozia

SC Popești Leordeni

CS Tunari

Înainte Modelu

CS Făurei

Axiopolis Sport Cernavodă

CS Medgidia

FC FCSB 2

Agricola Borcea

Metalul Buzău

Viitorul Ianca

Recolta Gheorghe Doja

Mostiștea Ulmu

Podeidon 2 Mai Limanu

* Dacia Unirea Brăila – retrogradată din Liga 2;

* Agricola Borcea – reprimită în Liga a 3-a după ce retrogradase de pe locul 12

* Viitorul Ianca, Recolta Gheorghe Doja, Mostiștea Ulmu, Poseidon 2 Mai Limanu – promovate din Liga 4

DISTRIBUIȚI
loading...