• Deplasare dificilă pentru CSM Rm. Sărat

Seria a II-a a a Ligii a 3-a a ajuns la jumătatea returului. Vineri şi sâmbătă sunt programate partidele etapei a 20-a, care trimite cele două divizionare buzoiene să evolueze în deplasare. La Borcea, Metalul va căuta să recupereze punctele pierdute runda precedentă, pe terenul sintetic, cu FC Voluntari 2, în timp ce CSM Rm. Sărat va da replica ocupantei celui de-al treilea loc de pe podium, Axiopolis Cernavodă.

Agricola Borcea – Metalul Buzău, sâmbătă, ora 17,00

Obişnuită să evolueze mai bine în deplasare, Metalul îşi pune mari speranţe că va reuşi, sâmbătă, pe terenul Agricolei Borcea, să recupereze punctele pierdute, sur­­prinzător, runda trecută, pe sintetic, în faţa celor de la FC Voluntari 2. La prima vedere, nu se anunţă o partidă foarte dificilă pentru fotbaliştii buzoieni, care merg, totuşi, la Borcea, cu moralul serios afectat în urma eşecului amintit. Pentru elevii lui Vali Stan, nu numai că o victorie ar fi echivalentă cu o gură de oxigen în condiţiile date, dar partida de sâmbătă este importantă şi prin prisma clasamentului. O eventuală victorie i-ar menţine în cărţi pentru revenirea pe poziţia a cincea, dar ar ţine la distanţă şi pe cele două urmăritoare, FC Voluntari 2 şi FCSB 2, aflate la numai 3 puncte în spate.

Axiopolis Cernavodă – CSM Rm. Sărat, sâmbătă, ora 17,00

La un pas să dea lovitura etapa trecută, când a fost foarte aproape să-i administreze Farului a doua înfrângere din campionat, CSM Rm. Sărat va da piept, sâmbătă după-amiază, cu cealaltă formaţie constănţeană din serie, Axiopolis Cernavodă. Meciul se anunţă la fel de greu, contra uneia din grupările de forţă ale campionatului, ocupanta ultimei trepte a podiumului. Deşi gazdele de sâmbătă pornesc clar mari favorite, râmnicenii au demonstrat că sunt capabili de surprize.

Liga a 3-a, Seria a II-a, Etapa a 20-a, program:

 • Sâmbătăi, ora 17,00:

FC Voluntari 2 – Înainte Modelu

Sportul Chiscani – ACSM Olteniţa

 • Vineri, ora 17,00:

Axiopolis Cernavodă – CSM Rm. Sărat

Farul Constanţa – Progresul Spartac

Victoria Traian – Delta Tulcea

Agricola Borcea – Metalul Buzău

Unirea Slobozia – FCSB 2

Clasament

 1. Farul 48 p.
 2. Progresul Spartac 48 p.
 3. Axiopolis 44 p.
 4. Slobozia 38 p.
 5. METALUL 37 p.
 6. FC Voluntari 2 34 p.
 7. FCSB 2 34 p.
 8. Modelu 25 p.
 9. CSM RM. SĂRAT 24 p.
 10. Borcea 14 p.
 11. Olteniţa 13 p.
 12. Chiscani 11 p.
 13. Tulcea 10 p.
 14. Traian 0 p.

DISTRIBUIȚI
loading...