27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:27 AM

Monden

Mentalistul Vlad Grigorescu vine cu Mindshow în fața buzoienilor

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
13.04.2017, 00:00
730
  • Prezentatorul de la iUmor promite un spectacol atipic, pe scena Teatrului „George Ciprian“

   Un show, în cadrul unui turneu de magie și umor. Este vorba despre popasul făcut la Buzău de unul dintre prezentatorii emisiunii iUmor, Vlad Grigorescu, cunoscut pentru glumele și replicile sale, dar și pentru numerele de iluzionism și mentalism.

   Reprezentația acestuia la Buzău constă într-un spectacol foarte special, atipic și, conform promisiunilor făcute de Vlad, „dacă vei veni, vei fi martorul a  ceva ce n-ai mai văzut până acum în România! Veți lua parte la numere de magie combinată cu tehnologie multimedia, multă imaginație, umor, interactivitate și un mesaj puternic. Acestea sunt ingredientele care fac din MINDSHOW o experiență LIVE unică. Evenimentul nu este recomandat copiilor sub 12 ani”.

   Entertainerul va fi prezent la Buzău pe 25 aprilie, la Teatrul „G. Ciprian”. Vlad Grigorescu este considerat unul dintre cei mai buni iluzioniști și mentaliști, și asta se vede în numărul mare de spectacole și în numărul mare de fani pe care i-a câștigat de-a lungul timpului. Este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante, pe atât de pline de substanță. Cu sute de ore pe scenă și în studiourile Tv, Vlad Grigorescu este, cum spune și Andi Moisescu, unul dintre cei mai buni entertaineri pe care îi avem în România.

Totul a plecat de la un nasture al tatălui

   „Când eram mic, tata mi-a arătat un truc cu un nasture. Tata nu este magician. Știa și el un truc și voia să mă țină ocupat. M-a ținut ocupat toată viața. Am studiat tot ce am prins despre această artă, am învățat de pe unde am apucat, mi-am pierdut foarte multe nopți citind despre magie. Pentru mine, magia înseamnă mai mult decât trucuri. Ca și ­mu­zica, dansul, pictura sau poezia, eu cred că magia este o formă de artă prin care se pot transmite mesaje și emoții. Magicianul nu trebuie să fie cel care vine pe scenă cu aroganță pentru că el a învățat câteva trucuri, ci trebuie să fie cel care deschide un drum nou pentru spectatori. Un drum, la sfârșitul căruia, spectatorul să fie mai «bogat>. Până la urmă... poate că tata chiar este magician”, a declarat Vlad ­Gri­gorescu.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker