Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău găzduieşte sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 11,00, în sala amfiteatru de la Muzeul Judeţean, manifestarea ce marchează împlinirea unui an de existenţă a filialei Buzău a Asociaţiei Liga Scriitorilor.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va debuta cu intonarea imnului Ligii Scriitorilor, interpretat de prof. dr. Gina Agapie, şi va continua cu lansarea cărţii „Ziceri”, semnată de Dumitru K Negoiţă (membru LSR). Volumul va fi prezentat de către George Vlaicu şi Roxelana Radu.

Cei prezenţi la eveniment vor putea asista la un recital de vioară în interpretarea lui Al. Mario Negoiţă, laureat la Concursul Naţional de Teatru ,,George Constantin” Bucureşti 2017 şi la Festivalul Naţional de Teatru Iaşi 2017, elev la Liceul de Arte ,,Margareta Sterian” în clasa prof. înv. Daniela Coman. Un alt moment artistic va fi oferit de actorii Elena Silvia Săracu şi George Vlaicu, de la Teatrul NOSTRUM Bucureşti, care vor prezenta sceneta „Scara” de Nicolae Vasile, în regia Claudiei Motea.

DISTRIBUIȚI
loading...