Un nou manager a fost de­semnat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, de către Ministerul Sănătăţii, la finalul săptămânii trecute. Este vorba despre dr. Viorica Mihalaşcu, actualul director medical al acestei unităţi spitaliceşti, care va prelua în aceste zile atribuţiile de manager, înlocuindu-l astfel în funcţie pe economistul Dumitru Popescu, care urmează să se pensioneze.

   Dr. Viorica Mihalaşcu va prelua cu delegaţie conducerea Spitalului Săpoca, până la momentul organizării unui concurs pentru funcţia de manager. De asemenea, prin desemnarea ca manager a dr. Viorica Mihalaşcu, postul de conduce ocupat până acum de aceasta, respectiv cel de director medical, va fi preluat de un alt medic din cadrul spitalului, tot în regim de interimat.

   Noul manager al Spitalului Săpoca este medic primar epidemiolog şi, înainte  de a lucra la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, a activat în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Buzău, la Serviciul de supraveghere şi control boli transmisibile, deţinând, pe rând, şi funcţiile de director executiv adjunct, precum şi de director general executiv al acestei instituţii. 

   Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca are 57 de ani de activitate, de-a lungul anilor trecând prin diverse transformări şi extinderi. Această unitate sanitară furnizează servicii de îngrijire de psihiatrie pentru populaţia judeţului Buzău, dar şi pentru persoane din alte zone ale ţării. Ca unitate specializată  în măsuri de siguranţă, Spitalul Săpoca deserveşte, prin dispoziţia Ministerului Sănătăţii, 11 judeţe, respectiv Buzău, Ilfov, Ialomiţa, Brăila, Constanţa, Prahova, Tulcea, Călăraşi, Covasna, Giurgiu şi Bucureşti.                    

DISTRIBUIȚI
loading...