Medicul Felicia Vasile este directorul medical al Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, după ce a promovat de concursul organizat luni, 11 februarie, la sediul unității medicale. Punctajul comunicat de comisia de concurs, obținut de medicul Felicia Vasile,   este de 9,48, fiind obținut ca urmare a punctajului de 8,5 la proba scrisă, 9,93 la interviu și 10 la susținerea proiectului.

Ce priorități are directorul medical al Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, în 2019

În acest an se va face reacreditarea unității ­me­dicale, adică spitalul din Râmnicu Sărat va trebui să demonstreze că face eforturi să acorde îngrijiri me­dicale care să satisfacă așteptările pacienților, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât și din punct de vedere al condițiilor în care acestea se acordă. Acest lucru se realizează de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) care verifică din cinci în cinci ani modul în care acordă serviciile medicale și evaluează în ce măsură acesta corespunde standardelor de acreditare. Spitalul din Râmnicu Sărat a făcut pași importanți din acest punct de vedere în ultimul timp, atât la capitolul personal, cât și al aparaturii. În ceea ce privește aparatura, directorul medical Felicia Vasile spune că se vor face eforturi în continuare pentru modernizare și amintește că la acest capitol au fost atrase fonduri europene, în jur de 2 milioane euro. Și în ceea ce privește atragerea de personal ca­lificat există în continuare preocupare din partea conducerii unității medicale, în special pentru secțiile deficitare, cum ar fi Neurologie și Pediatrie. Directorul medical al Spitalului Râmnicu Sărat spune că unitatea medical a beneficiat de sprijin din partea administrației locale și speră ca și în continuare autoritățile să susțină eforturile de modernizare ale unității medicale.

Un director medical cu experiență

Medicul Felicia Vasile a ocupat postul de director medical cu titlu de interimat, acesta fiind și motivul pentru care  Spitalul Municipal Râmnicu Sărat a scos la concurs acest post. Reamintim faptul că medicul Felicia Vasile este medic primar Geriatrie-gerontologie, cu supraspecializare în Psihogeriatrie și competență  în Ecografie, doctor în științe medicale, și a profesat în Ambulatoriul de Specialitate integrat al Spitalului Municipal Râmnicu Sărat din 2006.  Ea a mai deținut funcția de director medical interimar și  în alte perioade, precum în perioada august-decembrie 2008 sau perioada mai- decembrie 2012,  când a ocupat-o cu acte în regulă, prin concurs. Acum se încheie o nouă perioadă de interimat. Medicul Felicia Vasile  a dovedit că are pregătirea necesară și experiența să  facă față unui nou mandat de patru ani în  Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, a doua mare unitate sanitară din județ.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Felicitari si mult succes in continuare!!!Asteptam sa se dea concurs si ptr posturi de infirmiera!!!

Comments are closed.