Divizionarele terțe buzoiene se pot considera deja în vacanță, deși au mai rămas de jucat două etape din acest sezon al Ligii a 3-a. Gloria este promovată în cel de-al doilea eșalon, CSM Rm. Sărat a retrogradat în Liga a 4-a, doar Metalul, printr-un mare ghionion, mai poate pierde locul 7.

Metalul Buzău – CSM Pașcani, vineri, ora 18,00

Metalul este singura echipă care ar mai avea pentru ce să lupte în ultimele două etape rămase de jucat. Vineri seară, elevii lui Vali Stan întâlnesc pe terenul sintetic, în ultimul meci al sezonului în fața propriilor suporteri, pe CSM Pașcani. Cu o victorie, echipa buzoiană își va asigura locul 7 la finalul campionatului, poziție pe care o ocupă în prezent, cu un punct în plus în fața Ceahlăului, care are pauză în această etapă.

Foresta Suceava – SCM Gloria Buzău, sâmbătă, ora 18,00

Partida de la Suceava reprezintă pentru fotbaliștii Gloriei ultima reprezentație în Liga a 3-a, pentru că în ultima rundă, peste o săp­tămână, elevii lui George Timiș vor avea pauză. Pentru proaspăta divizionară secundă există totuși o miză, un campionat terminat fără înfrângere, ceea ce înseamnă un ultim rezultat pozitiv, pe stadionul din Suceava.

SC Oțelul Galați – CSM Rm. Sărat, sâmbătă, ora 18,00

Duelul de la Galați pune față în față două echipe care au ratat complet obiectivele pe care și le-au propus pentru acest sezon. Râmnicenii au terminat rușinos campionatul, care le-a adus retrogradarea în Liga a 4-a, în timp ce gălățenii au pierdut lupta cu Gloria pentru promovarea în Liga a 3-a.

Liga a 3-a, Seria I, Etapa a 29-a, program:

 • Vineri, ora 18,00:

Metalul Buzău – CSM Pașcani

Șomuz Fălticeni – FC Botoșani 2

 • Sâmbătă, ora 18,00:

SC Oțelul Galați – CSM Rm. Sărat

Sporting Liești – Știința Miroslava

KSE Tg. Secuiesc – Sănătatea Darabani

Foresta Suceava – SCM Gloria Buzău

CSM Focșani – Buco­vina Rădăuți

Ceahlăul Piatra Neamț stă

Clasament

 1. SCM GLORIA 73 p.
 2. Rădăuți 54 p.
 3. SC Oțelul 50 p.
 4. Miroslava 47 p.
 5. CSM Focșani 46 p.
 6. Suceava 46 p.
 7. METALUL 39 p.
 8. CSM Ceahlăul 38 p.
 9. Liești 34 p.
 10. KSE Tg. Secuiesc 31 p.
 11. CSM Pașcani 25 p.
 12. Fălticeni 25 p.
 13. FC Botoșani 2 24 p.

14 .CSM RM. SĂRAT 18 p.

 1. Darabani 8 p.

DISTRIBUIȚI
loading...