27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:37 AM

Monden

Mates-M8, concert de weekend cu coveruri

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
20.04.2017, 00:00
633

   Sâmbătă seară, 22 aprilie, dacă vreți să vă aduceți amin­te de melodiile care v-au marcat tinerețea sau copilăria, aveți ocazia să o faceți în compania unei trupe ce vine la Buzău cu un repertoriu bogat, demn să vă inspire și să țină cont de recomandări perso­nale și bisuri, în funcție de pre­ferințe.

   Este vorba despre un concert susținut de trupa Mates-M8. Evenimentul va avea loc, începând de la ora 21,00, în Nobless Irish Pub din incinta  Galle­ria Mall Buzău. Trupa Mates-M8 este formată din opt membri: Cristina Brân­dușoiu – voce, Livia Nițu – voce, Cristi Stanciu – voce, Liviu Ghitan – chitară, Bogdan Ipate/Dumitru Iancu - chitară, Anda Stoican – tobe, Vali Ionescu – Bass și Romulus  Jurubiță- clape/pian.

Muzica anilor ’60-’70

   Trupa a fost înființată în octombrie 2015 din pasiunea și dorința de a transmite bucuria ascultării și performării  unora dintre cele mai bune repertorii muzicale. Primele au­diențe de care a dispus formula au reprezentat ocazia și decizia multor persoane de a îi avea alături la momentele importante din viața lor, persoane cu care au rămas într-o relație de prietenie. Această colaborare dintre cei opt se fundamentează pe dragostea pentru arta muzicală, pe practicarea cu devotament a ceea ce le place să transmită ascultătorilor, energia lor, pentru a crea o stare plăcută comună, cu ajutorul repertoriului ce cuprinde piese din anii ’60 – ’70, până în zilele noastre.

   „We care about good times“ – este logoul referențial care îi îndrumă în interacțiunile și momentele create în timpul evenimentului, majoritatea fiind spontane, având totodată, ca și reper, feed-backul persoanelor participante. Buna dispoziție și entertaimentul  celor ce îi ascultă sunt principalul lor scop, așa că rezer­vați-vă seara de sâmbătă formulei M8!

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker