Noi informații ies la iveală despre crima din Cartierul „23 August”, înfăptuită de tânărul de 22 de ani Andrei Muscalu. Supraviețuitoarea atacului, Ana Călinescu, concubina bărbatului care și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat de nepotul său, povestește despre momentele de groază prin care a trecut.

Ana Călinescu, spune despre agresorul ei că era consumator de băuturi alcoolice și droguri iar unchiul lui mereu îl sfătuia să renunțe la aceste vicii.

„A vrut să vină la noi în cameră ca să ceară mâncare pentru că i s-a dus de fiecare dată, în fiecare zi. El locuia acolo, în partea din față, iar unchiul lui în spate. S-a dus să îi ducă mâncare iar eu am rămas să mă joc cu cățelul în casă. După vreo zece minute, a deschis ușa puternic, a năvălit peste mine, m-a lovit cu pumnii și nu știu cum am ieșit afară, în grădină. A aruncat cu un bolovan în mine, pentru că eu mă apăram cu o țeavă, după care am ieșit pe stradă, am țipat disperată și am avut noroc cu vecinii. Până atunci nu folosise cuțitul. M-a alergat în jurul copacului din fața casei apoi am intrat în curtea vecinilor. După ce am ajuns la vecini s-a întors în casă, a venit cu cuțitul și atunci mi-a dat cu el în gât. (…) Nu au fost agresiuni între ei (nr. – între unchi și nepot) ci doar discutau. Eu cred că el avea asta programată mai de mult. Lucra la ea. Noi observam ce face el și îi spuneam mai departe mamei lui. Probabil că nu voia să mai fie urmărit,”, a declarat Ana Călinescu pentru știri de Buzău.

1 COMENTARIU

  1. Așa este doamna Călinescu :,,nu voia să mai fie urmărit,, doamnă!Am asistat la discuțiile dintre un dealer și 3 consumatori,exacta asta întrebau:,,cine știe,ce știe ,ce a observat familia,unde le-ai pus,,.Bănuiesc că IPJ Bz și DIICOT BZ știu despre aceste ,,interogatorii,,.Presiune mare se pune și aspra consumatorilor de substanțe interzise.5 ani sub geamul meu s au consumat astfel de substanțe! Am sesizat pe rând polițistul de proximitate,DIICOTUL,am reclamat la IPJ Bz.Îmi spuneau:,,dați-mi nume,, păi eu să-i întreb?Ani la rând s au răzbunat pe familia mea,unii angajați din IPJ Bz.Mijloace de probă erau camerele de luat vederi din zonă.Se ajunge la crimă,da!Întrebări?Se cunosc consumatorii,de ce nu sunt arestați dealerii?

Comments are closed.