O firmă a fost amendată cu 20.000 de lei pentru activităţi comerciale ilicite şi lăsată fără bunuri de peste 19.000 de lei. S-a întâmplat marţi, când camionul cu marfă mai avea puţin până la destinaţie, un magazin chinezesc din Rm. Sărat.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat au desfăşurat activităţi de control pe raza de competenţă cu privire la respectarea normelor legale din domeniu, precum şi cu privire la legalitatea efectuării activităţilor de transport şi aprovizionare de către agenţii economici.

Astfel, în urma activităţilor de control, a fost identificat un autovehicul care transporta bunuri nealimentare în valoare de peste 20.000 de lei, bunuri care fuseseră achiziţionate în cursul aceleiaşi zile de pe raza municipiului Bucureşti.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că pentru aproximativ 70% din totalul bunurilor transportate nu existau documente legale de provenienţă, acestea fiind transportate în mod ilicit.

Faţă de reprezentanţii societăţii comerciale în cauză poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 20.000 de lei conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi ­co­merciale ilicite, iar bunurile în valoare de 19.900 de lei au fost confiscate.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Nici un magazin chinezesc din Rm Sărat nu posedă acte pt marfa pe care o vând

Comments are closed.