Zâmbete, poveşti de succes, amintiri trăsnite din anii studenţiei şi mul­ţumirea că acum zece ani au ales facultatea care trebuie, pentru ca azi să devină vedetele românilor de pretutindeni.  Zilele trecute, studenţii promoţiei 2006-2009 de la UNATC  au marcat o  reuniune cu fast, iar printre ei s-a numărat şi buzoianca noastră Marina Neagu. Mesajul care însoţeşte pozele postate de ea pe reţelele de socializare este cât se poate de relevant: „Sunt mândră că am avut colegi aşa mi­nu­naţi!”, iar dacă analizăm şi noi figurile ce ne zâmbesc din instantanee, înţelegem şi de ce.

Marina Neagu a fost colegă cu Anca Maria Dumitra, celebră pentru personajul Geanina din serialul „Las Fierbinţi” difuzat de ProTV. De asemenea, în pozele de la reuniune mai apare alături de buzoiancă noastră şi Luminiţa Bucur, soţia lui Brânzoi din acelaşi „Las Fierbinţi”. O altă actriţa celebră astăzi ce a fost colega Marinei Neagu este Anda Condeescu, cunoscută în special pentru rolul Ana din filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”. În iulie 2011, Anda a câştigat premiul “The Heart of Sarajevo” (Inima oraşului Sarajevo) pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Sarajevo, pentru rolul Veli în filmul Loverboy.

Marina, de la NOTTARA şi pupitrul ştirilor TVR la Radio Max din Viena

 O altă faţă zâmbitoare din pozele clasei de la UNATC ce a absolvit în anul 2009 este Ana Cristina Călin, vedetă  care şi-a făcut intrarea în televiziune cu roluri în telenovele, „Iubire şi onoare”, la Acasă TV, şi „Fetele marinarului”, la Antena 1, acum prezentatoare la canalul Digi Sport. Nu putem să o uităm nici pe Mădălina Anea, actriţa din telenovela „Îngeri pierduţi”, momentan implicată în mai multe proiecte importante de teatru şi film, un serial belgian, o producţie americano-chinezo-germană, un film realizat de Netflix, şi spectacolul „Pes­căruşul”, în regia celebrului Andrei Şerban.

Reamintim că buzoianca Marina Neagu a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică ”I. L. Caragiale” din Bucureşti, secţia Arta Actorului, în 2009 şi a devenit actor la Teatrul Nottara (Bucureşti). Buzoianca a fost prezentatoare de ştiri sportive la TVR şi colegă cu Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş (Dezbră­catu) la Radio 21. Momentan lucrează la Radio Max din Viena.

DISTRIBUIȚI
loading...