Multă relaxare şi puţină adrenalină pentru actriţa Marina Neagu, în vacanţa de anul acesta. Buzoianca de 31 de ani a fost de ziua ei, în martie, în Grecia, iar acum a ales să petreacă câteva zile în Italia, împreună cu soţul ei, ştiristul ProTV Daniel Niţoiu.

Marina a postat pe reţelele de socializare instantanee de la mare, demonstrând cât de mult te poţi bucura de linişte şi relaxare, pe o plajă liberă, neaglomerată, înconjurată de clădiri vechi şi verdeaţă. Cei doi au ales Vernazza, o micuţă localitate din Italia, cu 921 de locuitori pe o suprafaţă de 12,3 km pătraţi; localitatea este considerată cea mai frumoasă dintre toate localităţile Cinque Terre, deşi în 2011 a fost afectată cel mai mult de inundaţii. Vernazza are două plaje curate, liniştite, şi multe restaurante în piaţa lângă mare, baruri şi alte localuri pentru orice gusturi.

Iar dacă acum buzoianca a căutat liniştea, luna trecută a avut parte şi de puţină adrenalină, Marina reuşind să facă un salt cu paraşuta de la 4.000 de metri! „Am făcut saltul cel mare şi sunt pregătită oricând pentru un altul. E cea mai tare experienţă ever! Vă provoc să încercaţi!”, a mărturisit actriţa.

Evadare romantică, chiar de ziua ei   

„Vocea“ de la Radio Max Viena a avut parte de cea mai frumoasă surpriză de ziua ei anul acesta, bifând tot o escapadă la mare, de data asta în Grecia. Marina Neagu a pri­mit de la soţul ei, Daniel Niţoiu, chiar pe 28 martie, o vacanţă pe o plajă însorită a Greciei, bucurându-se şi de împrejurimile lacului Vouliagmeni.

„Nu ştiu cum e în România sau Austria, dar ştiu că în Grecia e vară, chiar de ziua mea!”, a fost mesajul postat de buzoiancă

Reamintim că Marina Neagu a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti, secţia Arta Actorului, în 2009, după ce a terminat şi cursurile liceului de Artă din Buzău „Margareta Sterian” şi a fost actriţă a Teatrului Nottara. De asemenea, buzoianca a prezentat şti­rile din sport la TVR 2 şi a făcut echipă cu Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş (Cătălin ­Dezb­r­ăcatu) la Kiss Fm şi Radio 21. În prezent, Marina Neagu lucrează la Radio Max din Viena.

DISTRIBUIȚI
loading...