• Atleta Gloriei va lua startul în probele de 100 și 200 metri

Începutul verii continuă cu noi provocări pentru Marina Baboi. Dublă campioană universitară în aer liber și dublă câștigătoare a trofeului Cupa României, în urmă cu două săptămâni, la Pitești, atleta Gloriei va participa, vineri, 7, și sâmbătă, 8 iunie, la Campionatele Internaționale ale României de la Cluj Na­poca.

O competiție care i-a adus Marinei Baboi, anul trecut, una din cele mai mari performanțe ale carierei, titlurile cucerite în probele de 100 și 200 de metri, distanțe pe care va alerga și în acest an. La Campionatele Inter­na­ționale de Atletism ale României, competiție ajun­să la cea de-a 64-a ediție, sunt așteptați peste 300 de sportivi din 14 țări.

Competiția este structurată pe 38 de probe. Sportivii prezenți la Cluj Napoca vin din Kenya, Kîrgîstan, Japonia, Qatar, Serbia, Bosnia, Ungaria, Israel, Republica Moldova, Liban, Ucraina, Grecia, România și Turcia. România va fi reprezentată de peste 250 de sportivi, cele mai sonore nume ce vor concura pe Cluj Arena fiind Alin Firfirică, Rareș Toader, Petre Rezmiveș, Andreea Baboi, Florentina Iușco, Anamaria Nesteriuc și Andrea Mikloș. Potrivit unui comunicat al Federației Române de Atletism, fondul de premiere la această ediție a Campionatelor Inter­naționale de Atletism ale României este de 29.700 de euro, premiile fiind împărțite între cele 38 de probe ale competiției și premiile de performanță.

DISTRIBUIȚI
loading...