27 de ani
de presa libera
Miercuri, Mai 24, 2017 05:11 AM
dragaica

Monden

Marian Râlea, la Buzău cu spectacolul „Eu nu contez“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
15.05.2017, 00:00
354

   Marian Râlea, deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor,  vine luna viitoare la Teatrul „G. Ciprian” cu un spectacol care se bucură de mare succes la public. Este vorba despre producția „Eu nu contez“, de Florin Coman, programată la Buzău pe 6 iunie, ora 19,00.

   „«Eu nu contez» prezintă un adevăr de care ne lovim cu toții, este despre un om care începe prin a salva destine, apoi vieți, și ajunge să salveze întreaga omenire. Cu toate astea, el nu contează pentru politicieni ... pentru nimeni, nimic, niciodată...”, se arată în prezentarea spectacolului.

   Autorul este un corporatist, Florin Coman, care se află la prima încercare în zona dramaturgiei, și se bucură de o distribuție remarcabilă. În ea se regăsesc actori deja consacrați, cât și tineri actori de mare perspectivă. Și vine cu o surpriză: coloana sonoră live (nai – clasic) cu implicarea extraordinară a unor reprezentanți marcanți ai muzicii simfonice.

Coloana sonoră live

   Marian Râlea va juca  rolul principal Iuda. Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca etc. actori consacrați, precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu și Relu Poalelungi, actori tineri - Antonio Tadeusz Mincă, Altan Safta Zecheria, Beatrice Rubică, Sonia Divile și Ștefan Opreanu.

   Piesa, a doua producție importantă din cadrul Turneul național ARTfel după apreciatul concert simfonic de la Ateneul din Bacău din 21 septembrie, este organizat de ,,ARTfel acf“, o companie tânără care promovează cultura ALTfel și susține generația tânără de artiști talentați.

  Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – muzică po­pulară) cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”, Adrian Petrescu, în calitate de regizor muzical.

   Prețul unui bilet este de 50 de lei. Pentru rezervări și bilete sunați la 0740.496.561.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu, la 80 de ani
Miercuri, Mai 24, 2017 04:09 AM

Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la 24 mai 1937, în localitatea Siriu din județul Buzău.

Ziua europeană a parcurilor naționale
Miercuri, Mai 24, 2017 04:04 AM

La data de 24 mai, în fiecare an, este sărbătorită Ziua europeană a parcurilor naționale, cu scopul de a conștientiza comunitățile, factorii de decizie și publicul larg privind valoarea și beneficiile ariilor protejate din Europa.

Ziua Limbii Bulgare
Miercuri, Mai 24, 2017 04:01 AM

În fiecare an, la data de 24 mai se sărbătorește Ziua Limbii Bulgare.

ZILE NAȚIONALE: Statul Eritreea
Miercuri, Mai 24, 2017 03:41 AM

Statul Eritreea sărbătorește la 24 mai Ziua Națională, marcând proclamarea independenței în 1993. Situat în nord-estul Africii, statul se întinde pe o suprafață de 117.600 kmp și se învecinează cu Sudanul, Etiopia, Djibouti, fiind mărginit de Marea Roșie.

CITATUL ZILEI
Miercuri, Mai 24, 2017 03:33 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 May, 00:31 Mai usor sa previi decat sa tratezi
Radav a comentat pentru articolul Interlopul Vadar, trimis după gratii, dar lăsat cu mașinile de lux dobândite în urma furturilor din Marea Britanie:
Inca nu l-ati facut sapun pe acest individ?
23 May, 22:36 Învățămint dual
C. Tănase a comentat pentru articolul Continuă înscrierile pentru elevii buzoienii care vor o calificare și un loc de muncă sigur:
Corect, dacă ar înțelege unii profesori că trebuie să muncească, nu să se prefacă, dacă elevii chiar ar învăța și nu s-ar preface, dacă unii părinți i-ar educa cu adevărat și nu s-ar preface, ce bine ar fi!
23 May, 20:00 Drăgaica
NIQ a comentat pentru articolul Municipalitatea vrea să aducă Drăgăicii gloria de odinioară:
O sărbătoare nulă pentru cultura locală. Care tradiție, mirosul de fum și lumea (tri)coloră din jur? Toma a inventat roata, apoi spița și spițeria. Acum vrea să ridice cultura locală pe cele mai înalte culmi ale falimentului multilateral-involuntat. Să trăiască Benone, această obsesie a viitorului fost primar. În doi ani, Buzăul va ajunge sat, reședință a comunei Mărăcineni. E greu de înțeles ce l-a putut schimba pe acest om în clipa în care a devenit primar. Cine l-a pus acolo nu are decât să aibă dureri de cap. Să treacă pe ”zebre” străzilor buzoiene cu conștiința lor dublă. Domnul Toma nu e primar, e doar un nailon al partidului. Îmi pare tare rău că sunt de acord cu cei care îi contestă calitățile invizibile. Așadar, la Drăgaică, la Matusalem Sinulescu, la cârnați de toate dimensiunile, la ”muzică tradițională”. La anul 1965 sau undeva pe acolo. Se aude că dl. Toma va fi retras de bună voie de la Primărie. Cum i-a plecat un galonat din șefie, cum a adus în loc un puști cu umeri sovietici, general pe timp de pace. Tristă situație. Nu mai sunt cadre, nici luptători. Răzbelul e pe sfârșite. PSD nu e la Primărie, ci cam pe la mijlocul bulevardului. Primăria e pe o uliță, în buricul din spate al târgului. Dl. T a intrat cu tractorul în curtea orășenilor. Dle Q, oricine ai fi ai dreptate. Știu alții cine suntem. Mâine știe și primarul. Nu e rău să vorbim în somn măcar aici. Peste niște ani, vom avea dreptate. Și n-o să fie târziu nici atunci.
Google PageRank Checker