27 de ani
de presa libera
Marti, August 22, 2017 14:12 PM

Monden

Marian Râlea, la Buzău cu spectacolul „Eu nu contez“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
15.05.2017, 00:00
535

   Marian Râlea, deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor,  vine luna viitoare la Teatrul „G. Ciprian” cu un spectacol care se bucură de mare succes la public. Este vorba despre producția „Eu nu contez“, de Florin Coman, programată la Buzău pe 6 iunie, ora 19,00.

   „«Eu nu contez» prezintă un adevăr de care ne lovim cu toții, este despre un om care începe prin a salva destine, apoi vieți, și ajunge să salveze întreaga omenire. Cu toate astea, el nu contează pentru politicieni ... pentru nimeni, nimic, niciodată...”, se arată în prezentarea spectacolului.

   Autorul este un corporatist, Florin Coman, care se află la prima încercare în zona dramaturgiei, și se bucură de o distribuție remarcabilă. În ea se regăsesc actori deja consacrați, cât și tineri actori de mare perspectivă. Și vine cu o surpriză: coloana sonoră live (nai – clasic) cu implicarea extraordinară a unor reprezentanți marcanți ai muzicii simfonice.

Coloana sonoră live

   Marian Râlea va juca  rolul principal Iuda. Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca etc. actori consacrați, precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu și Relu Poalelungi, actori tineri - Antonio Tadeusz Mincă, Altan Safta Zecheria, Beatrice Rubică, Sonia Divile și Ștefan Opreanu.

   Piesa, a doua producție importantă din cadrul Turneul național ARTfel după apreciatul concert simfonic de la Ateneul din Bacău din 21 septembrie, este organizat de ,,ARTfel acf“, o companie tânără care promovează cultura ALTfel și susține generația tânără de artiști talentați.

  Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – muzică po­pulară) cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”, Adrian Petrescu, în calitate de regizor muzical.

   Prețul unui bilet este de 50 de lei. Pentru rezervări și bilete sunați la 0740.496.561.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Jandarmii au confiscat 22 de bilete comercializate ilegal pentru meciul FCSB - Sporting Lisabona
Marti, August 22, 2017 13:57 PM

Jandarmii bucureșteni au confiscat marți, în urma unei acțiuni desfășurate în zona Arenei Naționale, 22 de bilete la partida de fotbal dintre FCSB și Sporting Lisabona comercializate la suprapreț de către o persoană, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Capitalei.

Teleorman: Autoritățile locale se opun realizării centralei de la Belene
Marti, August 22, 2017 13:52 PM

Autoritățile locale din Teleorman și reprezentanții Fundației pentru Mediu și Agricultură din Sofia se împotrivesc realizării Centralei Nucleare de la Belene, cele două părți stabilind, marți, în cadrul unei întâlniri oficiale desfășurate la sediul Palatului Administrativ din Alexandria, măsurile ce se impun a fi luate pentru stoparea proiectului de la Dunăre, situat la 13 kilometri de Zimnicea.

Rusia nu crede că noua strategie a lui Trump privind Afganistanul va aduce vreo schimbare pozitivă
Marti, August 22, 2017 13:48 PM

Rusia nu crede că noua strategie a președintelui american Donald Trump cu privire la Afganistan va duce la vreo schimbare pozitivă în această țară, a declarat pentru Interfax o sursă din cadrul Ministerului de Externe al Federației Ruse, potrivit Reuters.

Schi fond/Dopaj: Norvegianca Therese Johaug va rata JO 2018 după ce TAS i-a mărit suspendarea
Marti, August 22, 2017 13:46 PM

Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) de la Lausanne a mărit marți la 18 luni suspendarea dictată împotriva norvegiencei Therese Johaug, pentru încălcarea regulamentului antidoping, decizie în urma căreia multipla campioana mondială de schi fond va rata Jocurile Olimpice de iarnă ediția 2018 de la PyeongChang (Coreea de Sud), informează AFP.

Furtuni violente de zăpadă se produc pe planeta Marte în timpul nopții
Marti, August 22, 2017 13:44 PM

Furtuni violente de zăpadă se dezlănțuie pe planeta Marte în timpul nopților, potrivit unui studiu publicat luni, însă asta nu înseamnă că vom putea face oameni de zăpadă sau schia pe ''Planeta Roșie'', explică autorul cercetării pentru AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Aug, 13:47 Isj
Bogdan a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a desfăcut din greşeală contractul altcuiva când a demis-o pe Florina Stoian:
https://www.facebook.com/groups/CostinNenitescu/permalink/1502194739841212/
22 Aug, 13:44 Nenitescu
Observator a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a desfăcut din greşeală contractul altcuiva când a demis-o pe Florina Stoian:
Are dreptate Pixelul corporatist...daca castigatorul o ia razna in timpul mandatului este firesc sa fie indepartat...aceeasi masura sunt sigur ca se va lua si cu unii directori din municiupiu. Stiu sigur ca mai multe documente si inregistrari ale unei directoare au fost trimise la minister si se asteapta rasuns
22 Aug, 13:36 Nenitescu
Observator a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a desfăcut din greşeală contractul altcuiva când a demis-o pe Florina Stoian:
Daca dvs inchideti ochii la abuzurile conducerii Lic Tehn C. Nenitescu, uite ca ministerul nu a inchis ochii la neregulile ISJ. ISJul de ce nu raspunde petitiilor depuse la secretariatul inspectoratului?Ei nu functioneaza dupa legislatia in vigoare? Acelasi lucru care se intampla acum dnei insp general o sa i se intample si conducerii liceului mai sus mentionat. Sper ca cei din minister sa raspunda solicitarilor trimise.
Google PageRank Checker