27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 06:40 AM

Monden

Marian Râlea, la Buzău cu spectacolul „Eu nu contez“

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
15.05.2017, 00:00
458

   Marian Râlea, deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor,  vine luna viitoare la Teatrul „G. Ciprian” cu un spectacol care se bucură de mare succes la public. Este vorba despre producția „Eu nu contez“, de Florin Coman, programată la Buzău pe 6 iunie, ora 19,00.

   „«Eu nu contez» prezintă un adevăr de care ne lovim cu toții, este despre un om care începe prin a salva destine, apoi vieți, și ajunge să salveze întreaga omenire. Cu toate astea, el nu contează pentru politicieni ... pentru nimeni, nimic, niciodată...”, se arată în prezentarea spectacolului.

   Autorul este un corporatist, Florin Coman, care se află la prima încercare în zona dramaturgiei, și se bucură de o distribuție remarcabilă. În ea se regăsesc actori deja consacrați, cât și tineri actori de mare perspectivă. Și vine cu o surpriză: coloana sonoră live (nai – clasic) cu implicarea extraordinară a unor reprezentanți marcanți ai muzicii simfonice.

Coloana sonoră live

   Marian Râlea va juca  rolul principal Iuda. Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca etc. actori consacrați, precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu și Relu Poalelungi, actori tineri - Antonio Tadeusz Mincă, Altan Safta Zecheria, Beatrice Rubică, Sonia Divile și Ștefan Opreanu.

   Piesa, a doua producție importantă din cadrul Turneul național ARTfel după apreciatul concert simfonic de la Ateneul din Bacău din 21 septembrie, este organizat de ,,ARTfel acf“, o companie tânără care promovează cultura ALTfel și susține generația tânără de artiști talentați.

  Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – muzică po­pulară) cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”, Adrian Petrescu, în calitate de regizor muzical.

   Prețul unui bilet este de 50 de lei. Pentru rezervări și bilete sunați la 0740.496.561.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

ZILE NAȚIONALE: Djibouti
Marti, Iunie 27, 2017 03:45 AM

Djibouti, cu denumirea oficială Republica Djibouti (Republique de Djibouti/Jumhuriyat Jibuti), sărbătorește, la 27 iunie, Ziua națională (aniversarea independenței, obținută în 1977), conform site-ului Ministerului Afacerilor Externe.

CITATUL ZILEI
Marti, Iunie 27, 2017 03:30 AM

"Iertăm atâta timp cât iubim. " - La Rochefoucauld, "Reflexii sau sentințe și maxime morale" (Cugetări franceze, Colecția Cogito, Ed. Albatros, 1982)

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:15 AM

Premierul Republicii Moldova s-a întâlnit cu delegația României la APCE și a insistat asupra prelungirii gazoductului Iași-Ungheni
Marti, Iunie 27, 2017 03:07 AM

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, s-a întâlnit luni la Strasbourg cu delegația României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), condusă de senatorul Titus Corlățean, informează guvernul de la Chișinău într-un comunicat trimis AGERPRES.

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:00 AM

Este a 178-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Jun, 00:21 Jos comunismu din scoli
Democrat a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Dacă judecam reusitele din plan profesional după calitatea vieții de familie atunci dinu trebuie sa nu mai iasă în societate. ..A uitat Cum domnul goidescu, despre care tot vorbește așa murdar pe unde apuca și cât de tare poate, a ales sa ascundă adevărul despre starea lui psihica după marele necaz de care a avut parte! Întrebat, în calitatea de director , la una din inspecțiile la clasa ale lui dinu despre starea lui psihica, a ales sa fie domn si sa ascundă prostiile pe care le făcea. ..josnic dinule ce faci acum legandu-te de tatăl sau
26 Jun, 23:50 razbunare
marcu camataru a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ati facut campanie pentru Dobrita, l-ati votat, m-ati vrut la scoala! Lasa ca va arat eu! Cel mai prost director, asta o sa aveti!
26 Jun, 23:43 Rusine
tot profesor titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ghici ghicitoarea mea: cine se ascunde in spatele acestui comentariu plin de mizerii? Toata lumea stie ca frustratul fost director Dinu, care sufera de sindromul strutului si are impresia ca daca se ascunde, lumea nu stie cine a scris. Nu te-ai saturat sa improsti cu venin in toate partile? Nu-ti mai schimbi strategia asta de a denigra numele celor care ar putea sa conduca scoala asta si care ar face o treaba mult mai buna decat tine? Mai bine fa-ti orele, ca s-au saturat copiii de povesti cu porumbei si cu pescuit si de luat note din burta. Ne-am saturat de tine ca de mere padurete. Lasa-neeeee, lasa-neeee!!!!
Google PageRank Checker