• Artistul va susţine pe 16 august un show cu cele mai cunoscute piese ale sale, precum şi cu melodiile noi

Distracţia de vară continuă joia viitoare cu o reprezentaţie muzicală de calitate la Buzău; după băieţii de la Direcţia 5 însoţiţi de Alina Crişan, a venit rândul unui gen mai ritmat, avându-l ca protagonist pe Mihai Mărgineanu, ce va sosi pe Terasa Atlantis din Parcul Tineretului alături de bandul său, pe 16 august, de la ora 20,30. Eşti invitat să cânţi alături de unul dintre ce mai autentici şi populari artişti români, pe versurile din celebrele “Mă iubeşte femeile”, “Zariţa”, “Gore din Chitila”, ”Jeana”, ”Aviaţia” sau “Melci, scoici, raci, craci”.

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artişti de folk, iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar, dar Mihai întotdeauna a avut grijă să ne capteze şi cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele său stil. Deşi s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut aproape instantaneu succes la public.

Mărgineanu este cunoscut şi cinefililor din rolul lui Ardiles, pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii zece ani, Las Fierbinţi, producţie căreia îi asigură şi coloana sonoră.

Într-un interviu recent, Mărgineanu a dezvăluit cine îi plăteşte salariul de 14 ani şi ce meserie mai are, în afară de cele de actor şi cântăreţ. Astfel, Mihai Mărgineanu susţine că, de 14 ani, îşi plăteşte singur salariul şi că deţine şi o licenţă de pilot, pe care o foloseşte „chiar şi în scopuri comerciale”: „Locuiesc în România. Sunt bucureştean get-beget şi mi-e drag de asta. Copiii mei sunt la o şcoală de Stat în Bucureşti. O şcoală bună de Stat, şi nu o şcoală particulară … Nu pentru că nu mi-aş permite, ci pentru că nu prea sunt de acord cu şcoala privată care răsfaţă copiii mult prea-mult pentru a conştientiza aceştia că trăiesc într-o bulă creată de părinţii care-i iubesc. Am o viaţă fericită în România alături de oameni superbi. Am trei meserii în România pe care le fac cu drag; sunt actor în Las Fierbinţi, sunt unul dintre cântăreţii recunoscuţi de muzică românească şi cânt în cam 80 de concerte pe an în ţară şi în străinătate, alături de trupa mea. Deasemenea, deţin o licenţă de pilot de avion pe care o folosesc chiar şi în scopuri comerciale. Nu fumez, nu mă droghez, nu am stilist şi nici PR-ist angajat, n-am tatuaje pentru că am prea multe <cicatrici> din tinereţea agitată şi pentru că mi-e groză de ace, n-am garderobă la modă, nu am feisbuc pe telefon şi îmi place vinul bun. Anul acesta împlinesc 25 de ani vechime în <câmpul muncii> şi pe cartea de muncă, ani care nu ştiu cât o să-mi folosească la eventuala pensie pe care sper s-o trăiesc liniştit şi fericit ca şi până acum. Sunt propriul meu angajat, pentru că am o problemă cu autoritatea, şi-mi plătesc taxe la salariul pe care mi-l dau singur de 14 ani. Sunt Mihai Mărgineanu, şi vă mulţumesc pentru aplauzele cu care mă răsfăţaţi de 14 ani la fiecare concert, şi vă asigur că fac eforturi mari ca să fiu din ce în ce mai bun. Şi fac eforturi şi mai mari ca să promovez binele din România; ne vedem la concert să vă conving personal!”, spune Mărgineanu.

DISTRIBUIȚI
loading...