Veste bună pentru elevii buzoieni de clasa I. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Buzău, astăzi, 7 septembrie, Ministerul Educației a trimis la Buzău manualele pentru clasa I. Reprezentanții IȘJ, alături de reprezentanții școlilor din județ vor face tot posibilul ca manualele să ajungă în cel mai scurt timp pe băncile elevilor.

„Buzăul este printre județele care au primit, în prima tranșă, manualele de clasa I. Am început deja să luăm legătura cu directorii de școli, astfel încât, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 9,00-14,00, înainte de începerea anului școlar, să facem distribuirea manualelor de clasa I în toate unitățile”, a declarat inspectorul general adjunct al IȘJ Buzău, Nella Wamsiedel.

Teama autorităților locale legată de lipsa manualelor de clasa I pentru mai mult timp era justificată de faptul că, din cauza procedurilor de preselecţie de la Ministerul Educaţiei, inspectoratul școlar nu a putut trimite comanda necesarului de manuale de clasa I decât pe data de 3 septembrie.

DISTRIBUIȚI
loading...