Considerat cel mai apreciat magician al momentului, Vlad Grigorescu, primul care a adus conceptul de „mentalism” în România acum 12 ani, revine la Buzău cu un show 100% nou, care vrea să continue succesul extraordinar al turneului anterior. „Believe”  va fi un show interactiv plin de lucruri imposibile şi întorsături care te vor lăsa cu gura căscată. Un show ori­ginal şi pe alocuri amuzant în care, ca de obicei, publicul devine parte din spectacol, de pe scaun sau chiar pe scenă.

„Nu vei vedea un spectacol, tu vei fi spectacolul! Vino să traieşti o experienţă live unică!”, promite protagonistul.

Vlad Grigorescu este cel mai apreciat magician român şi asta se vede în numărul mare de spectacole şi numărul mare de fani pe care i-a câştigat de-a lungul timpului. Este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante, pe atât de creative şi pline de substanţă. Cu sute de ore pe scenă şi în studiourile TV, Vlad ­Gri­gorescu este, cum spune şi Andi Moisescu, unul dintre cei mai buni entertaineri pe care îi avem în România. Grigorescu este câştigător al locului locul II la finala Românii au Talent din 2013 şi, momentan, este co-prezentator la emisiunea iUmor al cărui câştigător a fost în primul sezon, din 2016.

„Cred că magia este o formă de artă”

„Când eram mic, tata mi-a arătat un truc cu un nasture. Tata nu este magician. Ştia şi el un truc şi voia să mă ţină ocupat. M-a ţinut ocupat toată viaţa. Am studiat tot ce am prins despre această artă, am învăţat de pe unde am apucat, mi-am pierdut foarte multe nopţi citind despre magie. Pentru mine magia înseamnă mai mult decât trucuri. Ca şi muzica, dansul, pictura sau poezia, eu cred că magia este o formă de artă prin care se pot transmite mesaje şi emoţii. Magicianul nu trebuie să fie cel care vine pe scenă cu aroganţă pentru că el a învăţat câteva trucuri, ci trebuie să fie cel care deschide un drum nou pentru spectatori. Un drum, la sfârşitul căruia, spectatorul să fie mai <bogat>. Până la urmă… poate că tata chiar este magician”, a declarat Vlad Grigorescu.

Spectacolul „Belive” de la Buzău va avea loc duminică, 11 noiembrie, de la ora 19,30, la Sala „Vladimir Maximilian” de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Pentru bilete şi rezer­vări sunaţi la telefon 0723.429.264.  Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Buna seara,
    Consider ca este de bun simt ca asa cum ati anuntat acest spectacol sa anuntati si faptul ca spectacolul a fost anulat.
    O seara frumoasa!

Comments are closed.