* Modelul buzoian este protagonista unui scurtmetraj regizat de un coleg de clasă

     Când eşti tânăr, ai multe ambiţii, pasiuni şi orice proiect poate fi realizat dacă îţi găseşti prieteni la fel de entuziaşti ca şi tine.

La fel s-a întâmplat şi în cazul modelului Mădălina Cosmina Dediu, care a avut noroc să fie remarcată de un coleg de clasă datorită frumuseţii sale, acesta făcându-i propunerea să fie protagonista unui scurtmetraj al cărei regie a gândit-o singur, cap-coadă, după o scenetă de teatru cu acelaşi nume, “Omul cu o singură aripă”.

     ”Propunerea m-a încântat din prima, cred că Mihai şi-a dat seama imediat după ce m-a întrebat dacă aş vrea să joc într-un scurtmertaj. Nu am avut nicio pretenţie, pentru că suntem colegi, proiectul ne ajută şi pe el, şi pe mine şi pe ceilalţi colegi ai mei şi chiar e bine când ne ajutăm şi suntem entuziasmaţi toţi în aceeaşi măsură. Am filmat până acum cam un sfert din ce va rezulta, dar ca timp a însemnat aproape toată vacanţa de iarnă. Vom relua filmările cât de curând, când vom fi din nou mai liberi cu şcoala. Eu îndeplinesc rolul femeii care caută disperată un partener asemănător ei, cu o mână în loc de o aripă şi tot scenariul gravitează în jurul acestei ideii, de căutare“,  a explicat modelul.

    

     Un regizor cu premii la active

 

     Cu Mihai Beşliu, regizorul pasionat de actorie, s-a înţeles foarte bine pe tot parcursul filmărilor şi încrederea pe care el i-a acordat-o a făcut-o să i se pară foarte uşoară toată munca depusă până acum pentru scurtmetraj.

     “Ne-am înţeles perfect, eu sunt la primul proiect regizoral, dar rolul de actor l-am îndeplinit până acum de mai multe ori, şi cu succes pot spune, având în vedere premiile obţinute, aşa că am ştiut cam ce sfaturi să-i dau Mădălinei. Şi cu ceilalţi 20 de colegi am lucrat foarte bine, şi figuranţii au reacţionat imediat, nu au greşit mai nimic, aşa că primul sfert din scurtmetrajul-proiect a cam ieşit. Reluăm filmările în cel mai scurt timp posibil, pentru că aş vrea ca până în luna mai să fim gata cu totul“, a declarat Mihai.

     Cât despre modelling, Madi se pregăteşte acum de un nou shooting, pentru a-şi diversifica portofoliul şi va poza tot la Bucureşti, în cadrul agenţiei unde a terminat cursurile. “De modelling nu mă las, ceea ce voi face va fi în paralel. Nici nu s-a pus problema alegerii între cele două domenii. Eu chiar aş spune că merg mână în mână şi mă pot descurca încă cu amăndouă. Chiar urmează o şedinţă pentru un portofoliu mai bogat, pe care abia o aştept şi apoi ce oportunităţi vor mai veni, vom mai vedea, sunt încă la început“,  a încheiat cu modestie Madi Cosmina Dediu.

{vsig}articole/2013/02/05/madi{/vsig}

DISTRIBUIȚI
loading...