27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:49 AM

Sport

Sâmbătă, de la ora 18,00, în prima manşă a barajului pentru Liga a 3-a / Momentul adevărului pentru campioana Metalul

de Andreea STROE
Sport  |
16.06.2017, 00:00
586

   După un campionat pe care l-a câştigat la pas, pentru Metalul urmează marea provocare a sezonului. Campioana Buzăului va susţine sâmbătă, de la ora 18,00, pe terenul campioanei Ialomiţei, CS Amara, prima manşă a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a.

   Considerată drept favorită prin prisma lotului superior pe care antrenorul Vali Stan îl are la dispoziţie, comparativ cu cel al adversarei, Metalul vrea să obţină un rezultat care să-i dea prima şansă în returul de peste o săptămână, de la Buzău. Ambele combatante par în formă înaintea duelului de sâmbătă seară, victorioase în partidele din ultima etapă a Ligilor a 4-a din Buzău şi Ialomiţa. Dacă Metalul a trecut cu 13-0 de Şoimii Siriu, CS Amara s-a impus cu 4-1 la FC Traian, iar zilele care au urmat au fost dedicate în mod special pregătirii partidei de mâine.

   Promovarea Metalului ar readuce oraşul Buzău în fotbalul divizionar din România, care a contat, după des­fiinţarea Gloriei, doar pe Olimpia Rm. Sărat. Din păcate, sezonul precedent, campioana de atunci, Petrolul Berca, deşi a câştigat barajul cu echipa Nemere Ghelniţa, din Covasna, nu s-a mai înscris în Liga a 3-a, din considerente financiare.

   Aceasta nu se va întâmpla, s-au dat asigurări inclusiv din partea preşedintelui AJF, Adrian Petre, şi în cazul Metalului care, în cazul promovării, pe lângă susţinerea din mediul privat, ar putea spera la o finanţare şi din partea Consiliului Judeţean.

Nume sonore la baraj

   Campioanele celor 41 de judeţe plus cea a municipiului Bucureşti se vor duela în 21 de meciuri tur-retur în barajul pentru Liga a 3-a, câştigătoarele urmând să evolueze, din toamnă, în cel de-al treilea eşalon. Printre cele 42 de echipe se numără şi nume cu rezonanţă în fotbalul românesc, foste echipe de tradiţie, care au dispărut între timp, dar care au fost reînfiinţate de suporteri, precum Petrolul 52 Ploieşti, ACSF „Alb Negru” al Studenţilor Clujeni (Universitatea Cluj), Suporter Club Oţelul Galaţi sau Suporter Spirit Club Farul Constanţa.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker