Încă un lider de organizaţie locală liberală părăseşte partidul pentru a se alătura Partidului Mişcarea Populară, au lăsat să se înţeleagă liderii PMP Buzău, senatorul Dorin Bădulescu şi deputatul Adrian Mocanu. Aceştia au trimis presei buzoiene un comunicat în care afirmau că Stan Tudor, despre care, susţin că „împreună cu cea mai mare parte a membrilor s-a alăturat echipei formate de noi în procesul de unificare a dreptei la nivelul judeţului Buzău”.

Iată textul comunicatului: „Liderul organizaţiei orăşeneşti PNL Pogoanele, Stan Tudor, împreună cu cea mai mare parte a membrilor, s-a alăturat echipei formate de noi în procesul de unificare a dreptei la nivelul judeţului Buzău. Stan Tudor a fost permanent liderul opoziţiei din Pogoanele şi la fiecare ciclu de alegeri echipa sa a obţinut peste 1.500 de voturi în acest oraş. Pogoanele este a treia organizaţie orăşenească din PNL, după cele din Nehoiu şi Pătârlagele,care aderă la iniţiativa noastră. Mai multe organizaţii comunale PNL şi-au ­ma­nifestat interesul pentru acest proiect şi urmează ca în scurt timp să-şi anunţe public poziţia în acest sens. Acest proiect de unificare a dreptei capătă din ce în ce mai multă amploare şi se conturează ca fiind singura mişcare de opoziţie veritabilă din judeţul Buzău”, susţin Mocanu şi Bădulescu.

La scurt timp după emiterea acestui comunicat, suflarea politică liberală şi populară din judeţ s-a trezit în mijlocul unei poveşti desprinse, parcă, din bancurile cu Radio Erevan. Contactat telefonic, liberalul Tudor Stan, care este şi consilier local al PNL, a susţinut că nu părăseşte formaţiunea politică din care face parte. Mai mult, el spune că nu este lider al organizaţiei locale liberale, ci funcţia ­res­pectivă ar fi deţinută de Tudor Vlad, colegul său de partid şi de Consiliu Local. El a avut şi o explicaţie legată de poza pe care cei doi parlamentari PMP au ataşat-o comunicatului de presă: „Eu sunt prieten cu domnul Bădulescu, iar pe domnul Mocanu îl cunosc de când eram amândoi în PSD. Eu am fost în PSD până acum vreo trei ani, m-au dat afară, acum sunt în PNL şi nu am de gând să plec în alt partid. Este treaba dumnealor ce au spus, să răspundă pentru asta”, a spus, pentru OPINIA, Stan Tudor.

Aşa că întreaga poveste seamănă izbitor cu situaţia dintr-un banc cu Radio Erevan: „Un ascultător întreabă: <Este adevărat că tovarăşului Ivan Ivanovici i s-a dat un autoturism Pobeda în Piaţa Roşie de la Moscova?>. Radio Erevan răspunde: <Da, este adevărat, numai că nu era autoturism, ci ceas, şi nu i s-a dat, i s-a furat!>”.

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. Singurul lucru care m-ar bucura ar fi dacă la următoarele alegeri parlamentare mâncătorii de mere verzi n-ar mai trece pragul electoral.
    Celelalte partide ar trebui să ia exemplu de la PSD și să nu mai pună pe locuri eligibile politicieni parașutați de la centru, aiurea de prin țară. Condiția minimă este să fie buzoian. Îmi aduc aminte cât de bucuros era Atanasiu, parașutat de prin Alba în capul listei de la Buzău, că sunt cozi la secțiile de votare. În prostia lui, credea că buzoienii fac coadă să-l voteze!

  2. Lichelele migratoare, pesediso-comuniste cu deviație educațională și comportamentală generată de o incompetență instructivă în special în cunoașterea istoriei(acum la 100 de ani de la Marea Unire), nu se desmint! Unificarea dreptei nu se face prin presă și nici prin cotloanele pline de bălegar ale grajdurilor rurale. Nivelul la care au adus politica județulu nostru unii lideri este execrabil! Fie la ei acolo!!!

Comments are closed.