27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:36 AM

Monden

3 lucruri de făcut când îți chemi prietenele la tine, în loc să ieșiți în oraș

Monden  |
28.07.2017, 15:07
967

       Când Buzăul este înnorat sau pur și simplu tu și prietenele tale v-ați decis să rămâneți în casă, puteți rupe monotonia cu o serie de activități reușite. Așadar, dacă știi că ai tăi sunt plecați, planifică o șuetă cu fetele la tine acasă. Câteva idei de activități vor face din ziua voastră de weekend una distractivă, cu o doză serioasă de socializare și bună dispoziție.

Comandați o pizza

      Chiar dacă ai tăi au lăsat frigiderul plin înainte să plece, nu înseamnă că veți mânca ciorbă de zarzavat. Este sâmbătă, ești cu fetele și trebuie să fie răsfăț maxim dacă vine vorba de mâncare. Deci gustul pe primul loc! Soluția o reprezintă o pizza delicioasă cu ingrediente variate. Daca firmele care livrează pizza în București sunt numeroase și fac alegerea dificilă, cu siguranță în Buzău deja s-a dus vestea unde se mănâncă pizza cel mai bine. Comandă de la restaurantul preferat sortimentele de pizza dorite. În scurt timp vă veți bucura de o masă copioasă.

Delectați-vă cu ceaiul de la ora 5

     Fie că este ora 5 după-amiaza sau mai devreme, pauza de ceai este un ritual  pe care îl poți pregăti atent pentru prietenele tale. Nu te gândi la clasicul ceai de mușețel sau tei la pliculețe. Surprinde-ți invitatele cu un sortiment cu totul special, ca de exemplu ceai de fructe cu cireșe și banane. Magazinele online specializate au sortimente de ceaiuri variate din care poți alege. Livrearea se face în întreaga țară. Nu uita să scoți din raft cele mai frumoase cești de ceai, astfel încât ritualul vostru de degustare al ceaiului să fie pe deplin reușit.

 Faceți o sesiune de shopping online

      Cumpărăturile pot avea rezultate chiar mai bune când sesiunea are loc de acasă. Alegeți-vă toate hăinuțele dorite potrivit mărimilor voastre, sfătuiți-vă și plasați comanda. Nu trebuie să vă faceți griji în privința banilor. Hainele second hand online sunt calitative, găsiți branduri preferate precum Zara, H&M, cele mai multe sunt aproape ca noi, în stare foarte bună, iar pe multe dintre ele le veți găsi cu etichetă. În plus, dacă ești client nou se întâmplă să primești și un voucher cadou în jur de 50 de lei, dar și transport gratuit. Cu ocazia sosirii hainuțelor mai puteti organiza o întâlnire în care să probați și să vedeți cum vă vin noile achiziții.

           Fie că este foarte cald afară ori din contră, vremea este mohorâtă, petrecerea timpului în interiorul casei împreună cu prietenele tale, este o metodă bună de a întări legăturile.

Sursa foto: Gigaom.com

 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker