Nuntă regală, artişti de marcă! Iar din echipa lor a făcut parte şi buzoianca Lucia Dumitrescu, ce a avut onoarea să participe la evenimentul fastuos organizat pe 30 septembrie la Sinaia, încântând invitaţii şi mirii cu vocea sa.

Pentru Lucia a fost o mare onoare, dar şi o provocare, să susţină un moment artistic în faţa unei audienţe speciale. „Evenimentul a fost minunat pentru mine, în primul rând pentru că am avut onoarea să particip la nunta lor, iar pentru mine asta a contat cel mai mult. Am cântat alături de Cardinal Show Orchestra condusă de bateristul Vlad Popescu, band format din unii dintre cei mai buni instrumentişti din ţară, precum dirijorul, pianistul şi compozitorul George Natsis (n.r., mentorul muzical din adolescenţă al Luciei), chitaristul Nicu Patoi, basistul Dan Pirici şi pianistul Sorin Dragoş”, a declarat pentru OPINIA Lucia Dumitrescu.

În afară de solista buzoiană, au mai cântat la nunta regală şi artiştii Aurelian Temişan, Robert Patai, Nicoleta Mihăilă-Oancea (care participă la sezonul de anul acesta al emisiunii Vocea României), dar şi frumoasa Mădălina Giolu (backing vocal). Evenimentul, care a avut loc la Casino Sinaia, a fost unul de o ­ele­ganţă aparte, iar toate detaliile au fost respectate cu maximă rigurozitate.

„Pentru mine nunta a fost cu adevărat regală”

„Mi-a plăcut foarte mult că invitaţii mirilor au servit masa în sala oglinzilor, pe fundal muzical 100% live, în stil jazz / cafe concert, iar show-ul propriu-zis, care a debutat cu valsul mirilor, s-a desfăşurat într-o sală adiacentă, separată, foarte mare, care permitea invitaţilor să se bucure de muzica live dansând sau privind spectacolul de pe canapelele elegante, frumos amplasate, pe marginea sălii”, a mai declarat buzoianca.

Tot potrivit artistei, atmosfera a fost asemă­nătoare unui concert, căci invitaţii mirilor au dansat încontinuu mai multe ore fără să se retragă din sala de spectacol, pe tot parcursul programului muzical.

 „Valsul a fost unul cu totul special. Pe mine m-a impresionat pentru că se putea observa cu uşurinţă cât de îndrăgostiţi sunt, iar acest detaliu cred că a fost cel mai dulce… poate chiar mai dulce decât tortul, care a fost un fel de <zgârie nori> al torturilor de nuntă. Mi-a plăcut, de asemenea, că au fost înconjuraţi de prietenii lor apropiaţi, pentru că se distrau cu adevărat împreună pe ringul de dans.  Pentru mine, nunta clar a fost cu adevărat regală, căci a fost guvernată de eleganţă, iubire, respect şi discreţie. Şi am fost binecuvântată că am putut participa alături de colegii mei de scenă la acest eveniment atât de frumos şi important”, a declarat Lucia.

DISTRIBUIȚI
loading...