O aniversare de 20 de ani în slujba iubitorilor de ­mu­zică, marcată, cum altfel, decât printr-un concert de amploare. Cunoscuta trupă Proconsul a împlinit luna aceasta două decenii de existență artistică, iar buzoianca Lucia Dumitrescu a fost invitată pe scenă să cânte alături de membrii trupei, la showul aniversar.

„Este un vis să cânți cu cei ale căror postere ți-au decorat camera în adolescență”

„Anul acesta trupa mea preferată, Proconsul, împlinește 20 de ani de existență artistică în care au îmbogățit repertoriul muzical românesc în cel mai frumos mod: au compus muzică de calitate, cu mesaje superbe și linii melodice care să poată fi fredonate nu doar câțiva ani, ci 20 de ani la rând (până acum)… Eu sunt onorată și copleșită de bucurie să fac parte din echipa lor, fiind invitată de fiecare dată să le fiu alături pe scenă la cele mai importante concerte ale lor din țară! Este un vis devenit realitate… Să ajungi să cânți cu trupa ta preferată, ale căror postere ți-au decorat pereții camerei în care ți-ai petrecut copilăria și adolescența”, a scris pe rețeaua de socializare Lucia.

Buzoianca a început colaborarea cu Proconsul în urmă cu nouă ani și precizează că totul a venit firesc, simplu și frumos. Lucia a mai spus că este întrebată de multe persoane cum se simte în momentele în care cântă alături de celebra trupă și recunoaște că este mereu ,,greu de spus, de ­des­cris pentru că trăiesc, în același timp, o combinație de emoții mai puțin obișnuite, specifice atât unui mare fan, cât și unui artist”.

Un concert dedicat celor ,,bolnavi de viață”    

„Efectiv simt că mă topesc de emoție și de bucurie, dar contextul mă obligă să mă adun rapid ca să pot cânta. Mare e ­pu­terea Lui!”, a mai completat Lucia.

Concertul aniversar al trupei a avut loc pe 14 mai, la Circul Metropolintan București, și s-a intitulat „20 de ani de balade. Pentru tine”, iar muzicienii de excepție au demonstrat pe scenă că sunt perfect „alipiți sufletește”, „polițiști de investigații” ai secretelor feminine și se „cupidonează” de 20 de ani să cânte despre dragoste așa cum simt ei. Concertul a fost dedicat și celor ,,bolnavi de viață și speranță”, și pentru cel puțin două ­ge­nerații de îndră­gostiți fără frontiere.

https://www.facebook.com/LuciaDumitrescuMUSIC/videos/2243092925819041/UzpfSTU3Njg3MTAzMjoxMDE1NjM2NTE2NzQzNjAzMw/

DISTRIBUIȚI
loading...