• Victorie şi pentru Fortius în ultima etapă

Rezultate tot mai bune pentru cele două echipe buzoiene de futsal din eşalonul secund, Luceafărul fiind, de departe, formaţia momentului în Liga a 2-a. Formaţia lui Iulian Trăsnea şi Georgian Marcu a bifat, duminică, la Sala Sporturilor, cea de-a cincea victorie consecutivă de la startul returului, una dintre ele fiind reuşită chiar la Cluj Napoca, pe terenul liderului, Clujana. De data aceasta, buzoienii au trecut, nu fără emoţii, de Bukovina Vicov, ocupanta locului 6 şi una dintre echipele incomode ale seriei.

Luceafărul a învins cu scorul de 7-5 (3-2), Gabriel Bobe şi Georgian Marcu reuşind câte o “triplă”, alături de care a mai punctat şi Sergiu Ghiţulescu. Seria perfectă a buzoienilor poate continua şi etapa viitoare, sâmbătă, care le aduce o deplasare relativ uşoară, pe terenul ultimei clasate, Pro Tineret Sighişoara. Tot duminică, şi tot la Sala Sporturilor, şi-a făcut fericiţi suporterii şi Fortius, cu o victorie categorică, 12-7 (6-4), în faţa celor de la West Deva. Pentru echipa lui Gheorghe Hăhăianu şi Romeo Stan au marcat Iordan (3), Dîrstaru (3), Constantin (2), Mihăescu, Popescu, Voicu şi Dr. Stanciu. Fortius va evolua şi etapa următoare tot pe teren propriu, dar în Sala LPS, duminică, împotriva lui KSE Tg. Secuiesc.

După 16 etape, Luceafărul ocupă locul 2, cu 34 de puncte, cu 5 mai puţine faţă de liderul Clujana şi cu tot atâtea avans faţă de Colţea Braşov şi KSE Tg. Secuiesc, în timp pe Fortius se situează pe poziţia a 7-a, cu 24 de puncte, tot atâtea câte are şi locul 6, Bukovina Vicov, diferenţa fiind făcută de golaveraj.

Liga a 2-a, etapa a 16-a, rezultate:

Dinamo Oradea – Pro Tineret Sighişoara: 13-6

Kereszthegy Remetea – Clujana Cluj Napoca: 1-12

Ceahlăul Piatra Neamţ – Colţea Braşov: 3-6

Fortius Buzău – West Deva: 12-7

Luceafărul Buzău – Bukovina Vicov: 7-5

Inter Gheorgheni – KSE Tg. Secuiesc: 3-2

Clasament

 1. Clujana 39 p.
 2. LUCEAFĂRUL 34 p.
 3. Colţea 29 p.
 4. Tg. Secuiesc 29 p.
 5. Ceahlăul 26 p.
 6. Bukovina 24 p.
 7. FORTIUS 24 p.
 8. Gheorgheni 17 p.
 9. West Deva 17 p.
 10. Oradea 11 p.
 11. Remetea 8 p.
 12. Sighişoara 4 p.

DISTRIBUIȚI
loading...