Aveţi un eveniment important la care nu ştiţi cum vă veţi descurca pe ringul de dans? Nimic mai simplu, urmează două zile în care lecţiile de dans se vor lua gratuit! Şi asta graţie iniţiativei unui grup ce coordonează de un an şi jumătate o şcoală de dans, iar pe 10 şi 11 septembrie profesorii vor coordona două cursuri de dans, la Casa De Cultură a Sindicatelor Buzău.

„Vă invităm luni la două ore de curs demonstrativ de dans în pereche, dansuri latino, în special salsa şi bachata. Pentru o participare cât mai numeroasă cursul se va repeta şi marţi de la orele 19,00. Cursul va conta pentru înfiinţarea unei noi grupe de începători într-ale dansurilor latino. Detalii, precum şi zilele şi orele în care se vor ţine cursurile pentru grupa nou înfiinţată se vor stabili de comun acord cu cei interesaţi. Gazdele, Anda Dinu şi cu mine, Elvis Carapcea, vom încerca să vă ajutăm să depăşiţi reţinerile şi ezitările şi să va găsiţi <curajul> de a deveni membri ai comunităţii de dans social. Social, adică învăţăm să dansăm pentru ca dansul să devină parte din normalitatea noastră, o a două natură, care să ne facă să participăm cel puţin săptămânal la o seară de dans, eveniment organizat sau chiar ad-hoc, cu prietenii”, precizează Elvis Carapacea, unul dintre organizatori.

Tango argentinian, salsa, bachata, rueda, cha-cha    

Clubul pe care buzoia­nul îl coordonează a împlinit în iunie un an, iar din 2017 FUN SOCIAL DANCE este un club de socializare prin dans care-şi desfăşoară activitatea într-un spaţiu special amenajat aflat în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Buzău, şi care, săptămânal, organizează seri de dans. Totodată, clubul asigură şi cursuri de dans: tango argentinian, salsa, bachata, rueda, cha-cha.

Oricând membrii clubului îi invită pe alţi potenţiali membri să asiste gratuit la cursuri şi să participe la petreceri pentru a testa atmosfera, pentru a trece mai uşor peste ezitări şi peste lipsa “tupeului” de a intra în lumea dansului. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0761.730.300.