A fost scandal, duminică dimineaţă la o discotecă din Tăbărăşti, unde își susțineau programul Marinică Nămol şi lăutarii săi. La un moment dat, în jurul orei 4.00 dimineață, nu se știe din ce motiv, patronul localului i-a luat la pumni pe doi dintre membrii formaţiei după care i-a dat afară, sechestrându-le instrumentele.

După o noapte de chef, băut bine, şi-a vărsat nervii pe violonist și tehnicianul formației şi i-a ameninţat că nu le înapoiază instrumentele.

Cântăreţii au încercat să aplaneze scandalul însă patronul i-a dat afară pe toţi după care s-a baricadat înăuntru.

Patronul a fost calmat doar de poliţie, chemată la faţa locului. Acum, tânărul de 35 de ani, Dragoș L., s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi pentru furt, după ce cei doi lăutari bătuţi, de 37 şi 25 de ani, au depus plângere împotriva lui, alături de proprietarul instrumentelor. Se pare că este vorba despre cunoscutul organizator de spectacole Puiu Gheorghiu, fost impresar al manelistului Florin Salam.

 

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Ce club e ala frate boschetari au venit iei clanul sportivilor sa facă club la tabarasti sa se ducă de unde au venit si poliția sași facă treaba ca drogangi astea te omoară faceți ceva sa mai scăpăm de iei

  2. Mare adevar spune lautarul… mare fraieri aia care platesc mii de lei pentru unii care nu fac altceva decat sa reproduca cantece la fel ca si o boxa legata la un calculator care sunt gratis prin comparatie cu tarifele pe care le cer lautarii pentru o ora de zbierat la microfon incercand sa imite „CD-ul”

Comments are closed.