27 de ani
de presa libera
Sambata, Aprilie 29, 2017 00:48 AM

Sport

La debutul în sezonul de primăvară, sâmbătă, în Parcul Tineretului / Stejarul, obligată să învingă în restanța cu CSUAV Arad

de Andreea STROE
Sport  |
17.03.2017, 00:00
140

   După o pauză extrem de mare, de aproape patru luni, Stejarul revine în Divizia Națională de Seniori la rugby cu un meci în Parcul Tineretului, sâmbătă dimineață, de la ora 10,00. Este vorba despre partida restanță cu CSAUV Arad, contând pentru etapa a 5-a, partidă care ar fi trebuit să aibă loc în octombrie anul trecut, dar care a fost reprogramată cu acceptul Stejarului, întrucât arădenii nu puteau sub nicio formă să ajungă la data respectivă la Buzău.

   Cu obiectivul clar stabilit de a juca în semifinalele campionatului (locurile 1-4 la finalul sezonului regulat), este evident că Stejarul nu are dreptul la niciun pas greșit în acest joc, iar victoria este obligatorie, și ar fi cu atât mai bine dacă ar fi obținută și cu punct bonus ofensiv. În acest moment, cu un meci în minus, echipa buzoiană ocupă locul 4, la 5 puncte distanță de pozițiile 2-3, Știința Petroșani și Bucovina Suceava, pe care le-ar egala în cazul unui punctaj maxim în partida de sâmbătă.

   Potrivit informațiilor din ultimele zile oferite de clubul buzoian, antrenorul Costică Merșoiu nu va putea conta, împotriva celor de la CSUAV Arad, pe internaționalii mol­doveni Golubenco și Boian, iar la serviciile căpitanului Cornel Tatu, cu ceva probleme medi­cale, se va apela doar în repriza a doua.

Ce vrea Stejarul: locul 2 și semifinală jucată în Parcul Tineretului

   Conform sistemului competițional din actuala stagiune a Diviziei Naționale de Seniori, primele patru clasate la finalul sezonului regulat vor disputa așa-zisele semifinale ale campionatului. În această fază, „împerecherea“ se face după formula locul 1–locul 4 și locul 2–locul 3, meciuri într-o singură manșă, pe 27 și 28 mai, pe terenul primei echipe. Cum primul loc pare deja adjudecat de CS Năvodari, Stejarul rămâne să se bată pentru locul 2 cu Știința Petroșani și, de ce nu, cu Bucovina Suceava, cu un avantaj major în retur, urmând să le întâlnească, pe ambele, în Parcul Tineretului. Returul D.N.S. începe sâmbăta viitoare, pe 25 martie, când Stejarul va evolua, tot în fața propriilor suporteri, cu RCM Galați.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Apr, 21:47 Comentariu
Un alt cetățean! a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Poate să-i dea Consiliul județean oricât,tot nu va face nimic pentru că este prea comod;aveți dreptate,leafa merge,iar el abia așteaptă să se întoarcă la "căldură"de la Primărie,iar cu noi nici nu vorbește,ne ignora total;Consiliul județean știe asta?
28 Apr, 21:29 Olimpiada
Valeria a comentat pentru articolul Concurenții Olimpiadei Naționale de Istorie de la Buzău, vizită la Comandamentul Diviziei 2:
Comentariile negative aparțin celor care sperau ca Olimpiada să fie un eşec şi nu pot accepta ideea că a fost o mare reuşită.
28 Apr, 21:19 Problema este legea electorală.
Pixelu original a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
Cum să fie votul lui imitatorule? Este votul pesedeului. Era votul lui dacă era ales de electorat din postura de candidat independent, nu pe listă de partid. După ce va fi exclus din PSD și va pierde funcția de consilier are ocazia să participe la viitoarele alegeri ca independent și să nu mai rănească pe nimeni cu votul lui.
Google PageRank Checker