27 de ani
de presa libera
Duminica, Martie 26, 2017 16:07 PM

Sport

La debutul în sezonul de primăvară, sâmbătă, în Parcul Tineretului / Stejarul, obligată să învingă în restanța cu CSUAV Arad

de Andreea STROE
Sport  |
17.03.2017, 00:00
115

   După o pauză extrem de mare, de aproape patru luni, Stejarul revine în Divizia Națională de Seniori la rugby cu un meci în Parcul Tineretului, sâmbătă dimineață, de la ora 10,00. Este vorba despre partida restanță cu CSAUV Arad, contând pentru etapa a 5-a, partidă care ar fi trebuit să aibă loc în octombrie anul trecut, dar care a fost reprogramată cu acceptul Stejarului, întrucât arădenii nu puteau sub nicio formă să ajungă la data respectivă la Buzău.

   Cu obiectivul clar stabilit de a juca în semifinalele campionatului (locurile 1-4 la finalul sezonului regulat), este evident că Stejarul nu are dreptul la niciun pas greșit în acest joc, iar victoria este obligatorie, și ar fi cu atât mai bine dacă ar fi obținută și cu punct bonus ofensiv. În acest moment, cu un meci în minus, echipa buzoiană ocupă locul 4, la 5 puncte distanță de pozițiile 2-3, Știința Petroșani și Bucovina Suceava, pe care le-ar egala în cazul unui punctaj maxim în partida de sâmbătă.

   Potrivit informațiilor din ultimele zile oferite de clubul buzoian, antrenorul Costică Merșoiu nu va putea conta, împotriva celor de la CSUAV Arad, pe internaționalii mol­doveni Golubenco și Boian, iar la serviciile căpitanului Cornel Tatu, cu ceva probleme medi­cale, se va apela doar în repriza a doua.

Ce vrea Stejarul: locul 2 și semifinală jucată în Parcul Tineretului

   Conform sistemului competițional din actuala stagiune a Diviziei Naționale de Seniori, primele patru clasate la finalul sezonului regulat vor disputa așa-zisele semifinale ale campionatului. În această fază, „împerecherea“ se face după formula locul 1–locul 4 și locul 2–locul 3, meciuri într-o singură manșă, pe 27 și 28 mai, pe terenul primei echipe. Cum primul loc pare deja adjudecat de CS Năvodari, Stejarul rămâne să se bată pentru locul 2 cu Știința Petroșani și, de ce nu, cu Bucovina Suceava, cu un avantaj major în retur, urmând să le întâlnească, pe ambele, în Parcul Tineretului. Returul D.N.S. începe sâmbăta viitoare, pe 25 martie, când Stejarul va evolua, tot în fața propriilor suporteri, cu RCM Galați.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Martin Schulz respinge acuzația că și-a depășit atribuțiile în perioada când a fost președintele PE
Duminica, Martie 26, 2017 16:02 PM

Politicianul social-democrat german Martin Schulz a respins duminică acuzația că și-a depășit atribuțiile în perioada în care a deținut funcția de președinte al Parlamentului European, el susținând că acuzațiile respective sunt motivate politic, relatează DPA.

Acordul OPEC privind reducerea globală a producției de țiței ar putea fi extins până la sfârșitul anului
Duminica, Martie 26, 2017 16:01 PM

Un comitet comun al miniștrilor din Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol și din alte state producătoare din afara cartelului a recomandat extinderea cu șase luni a acordului de reducere a producției pe plan global cu 2%, se arată în proiectul comunicatului de presă văzut de Reuters.

Suedia îi va despăgubi pe transsexualii victime ale sterilizării forțate
Duminica, Martie 26, 2017 15:18 PM

Autoritățile suedeze vor plăti compensații transsexualilor, victime ale sterilizării forțate în timpul procesului de schimbare de sex, a informat Ministerul Sănătății citat de AFP.

Alba: Gălbenele, salvie și lavandă - trei culturi cu care face profit o familie din Ocna Mureș
Duminica, Martie 26, 2017 15:09 PM

Gălbenele, salvie și lavandă sunt cele trei culturi, foarte profitabile, pe care o familie din Ocna Mureș s-a axat, producția fiind valorificată la piețele săptămânale organizate în diverse orașe din Transilvania, precum și la târguri de profil.

Tăriceanu: Nu mi-am schimbat părerea; Kovesi să își dea demisia pentru încălcarea extrem de gravă a Constituției
Duminica, Martie 26, 2017 14:52 PM

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că își menține opinia că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi trebuit să demisioneze în urma deciziei Curții Constituționale, care a constatat intervenția DNA în activitatea Executivului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Mar, 13:32 referitor
gg a comentat pentru articolul Tânărul social-democrat buzoian Alexandru Stoica, numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării:
BINE CA NU AU AJUNS ACOLO MUZGOCI SAU FLORIN CONSTANTINESCU!ASTIA SUNT DOBITOCI BINE DE TOT!
26 Mar, 13:11 Ratati
Ionut a comentat pentru articolul Beizadea de Vadu Paşii / Consilier al unui senator de Buzău şi fiu de politician, se dă victimă după ce a desfigurat o tânără în club (VIDEO):
Daca atat te a dus capul sa declari e clar. Ai iq ul unei gaini. Mai bine nu mai declarai nimic . Dar sa spui ca ea a dat cu paharul , tu te ai aparat iar cioburile sarite din mainile tale care ti acopereau fatza au desfigurat o pe aia ... cu declaratia asta insulti inteligenta politistilor si a medicilor.
25 Mar, 13:09 POLITIA LOCALA
POPESCU LEONTIN a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
DEOARECE UNITATIILE PARTICULARE LUCREAZA CU UN TARIF FOARTE MIC PE CIND UNITATIILE DE STAT PRESTATOARE DE SERVICI LUCTREZA DUPA NORME LEGE .
Google PageRank Checker