27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:42 PM

Sport

La debutul în sezonul de primăvară, sâmbătă, în Parcul Tineretului / Stejarul, obligată să învingă în restanța cu CSUAV Arad

de Andreea STROE
Sport  |
17.03.2017, 00:00
243

   După o pauză extrem de mare, de aproape patru luni, Stejarul revine în Divizia Națională de Seniori la rugby cu un meci în Parcul Tineretului, sâmbătă dimineață, de la ora 10,00. Este vorba despre partida restanță cu CSAUV Arad, contând pentru etapa a 5-a, partidă care ar fi trebuit să aibă loc în octombrie anul trecut, dar care a fost reprogramată cu acceptul Stejarului, întrucât arădenii nu puteau sub nicio formă să ajungă la data respectivă la Buzău.

   Cu obiectivul clar stabilit de a juca în semifinalele campionatului (locurile 1-4 la finalul sezonului regulat), este evident că Stejarul nu are dreptul la niciun pas greșit în acest joc, iar victoria este obligatorie, și ar fi cu atât mai bine dacă ar fi obținută și cu punct bonus ofensiv. În acest moment, cu un meci în minus, echipa buzoiană ocupă locul 4, la 5 puncte distanță de pozițiile 2-3, Știința Petroșani și Bucovina Suceava, pe care le-ar egala în cazul unui punctaj maxim în partida de sâmbătă.

   Potrivit informațiilor din ultimele zile oferite de clubul buzoian, antrenorul Costică Merșoiu nu va putea conta, împotriva celor de la CSUAV Arad, pe internaționalii mol­doveni Golubenco și Boian, iar la serviciile căpitanului Cornel Tatu, cu ceva probleme medi­cale, se va apela doar în repriza a doua.

Ce vrea Stejarul: locul 2 și semifinală jucată în Parcul Tineretului

   Conform sistemului competițional din actuala stagiune a Diviziei Naționale de Seniori, primele patru clasate la finalul sezonului regulat vor disputa așa-zisele semifinale ale campionatului. În această fază, „împerecherea“ se face după formula locul 1–locul 4 și locul 2–locul 3, meciuri într-o singură manșă, pe 27 și 28 mai, pe terenul primei echipe. Cum primul loc pare deja adjudecat de CS Năvodari, Stejarul rămâne să se bată pentru locul 2 cu Știința Petroșani și, de ce nu, cu Bucovina Suceava, cu un avantaj major în retur, urmând să le întâlnească, pe ambele, în Parcul Tineretului. Returul D.N.S. începe sâmbăta viitoare, pe 25 martie, când Stejarul va evolua, tot în fața propriilor suporteri, cu RCM Galați.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Alegeri parlamentare anticipate în Japonia: Victorie detașată a premierului Shinzo Abe (sondaje)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:28 PM

Premierul japonez conservator Shinzo Abe a repurtat o victorie detașată în alegerile legislative anticipate, potrivit primelor sondaje, câștigând astfel pariul său de a obține un nou mandat în fruntea celei de-a treia economii mondiale, pe fondul amenințărilor nord-coreene, relatează AFP.

Inflamația "antrenează" pielea pentru o însănătoșire mai rapidă (studiu)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:18 PM

Procesele inflamatorii cutanate "antrenează" pielea pentru a se putea însănătoși mai repede în urma unor eventuale leziuni, potrivit unui studiu publicat de revista Nature și citat de EFE.

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obișnuit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:07 PM

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obișnuit, a informat Casa Regală.

Pilotul care a aterizat forțat cu avionul lângă Vințu de Jos a murit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:00 PM

Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

Moscova denunță "bombardamentele barbare" de la Raqqa, comparându-le cu cele asupra Dresdei din 1945
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:53 PM

Rusia a denunțat vehement duminică "bombardamentele barbare" ale coaliției conduse de SUA asupra orașului Raqqa - fief al grupării jihadiste Statul Islamic în Siria cucerit în această săptămână - care au făcut "mii" de victime civile și care, potrivit ei, amintesc de bombardamentele aliaților asupra orașului german Dresda, în februarie 1945, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală prădată de hoți:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
Google PageRank Checker