27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 05:47 AM

Politic

La Buzău, asfaltarea merge mână în mână cu reţelele publice Wi-Fi

de Călin BOSTAN
Politic  |
13.09.2017, 00:00
2339

   Asfaltarea zonei centrale ar putea fi încheiată mai devreme de termenul fixat de către municipalitate, de 20 octombrie, fapt care ar da speranţe ca programul stablit pentru acest an să se extindă cu încă câteva străzi, a anunţat primarul Constantin Toma în raportul video săptămânal către buzoieni, pe care îl postează pe pagina sa oficială de Facebook. Acesta a spus că, în funcţie de banii care vor mai rămâne în buget, dar şi de starea vremii, până la sfârşitul anului ar mai putea fi atacate şi alte artere importante din municipiu.

   „Aşa cum aţi văzut cu ochii dumneavoastră, am terminat o primă etapă - foarte importantă, zic eu, cel puţin în planul credibilităţii -, am asfaltat străzile de pe lângă Palat, le-am marcat, s-a făcut un lucru de calitate, iar acum vom intra, încet-încet, pe celelalte străzi pe care am promis că le vom termina până pe 20 octombrie. Sper, dacă timpul ne ajută, să fie şi mai repede, astfel încât, până la sfârşitul anului - în funcţie de cum va arăta vremea şi cum va arăta şi bugetul local - să mai putem ataca şi alte străzi. Bineînţeles că avem în vedere străzi importante din oraşul nostru - gen Marghiloman, Obor, intrarea de pe Şoseaua Pogonele, Bazalt, Oltului -, pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut pe această zonă”, susţine Toma.

   El a mai spus că, în paralel, municipalitatea va continua investiţia legată de reţelele de internet fără fir în zonele importante ale oraşului: „O veste importantă pentru vremurile pe care le trăim este aceea că, în programul de investiţii pe care îl avem legat de introducerea Wi-Fi în mai multe zone din oraş, se face deja proba în Piaţa Dacia, pe Cuza Vodă şi Parcul Marghiloman, urmând ca, până la sfârşitul acestei săptămâni, să avem Crângul şi, probabil, săptămâna viitoare, Parcul Tineretului. Este o primă etapă şi aici, pentru că am dorit să avem prezent acest Wi-Fi şi în autobuze, şi în Piaţa Centrală, dar şi în restul pieţelor din municipiul Buzău. Va fi o bucurie pentru cei care folosesc frecvent aceste reţele”, a precizat primarul Constantin Toma în raportul video săptămânal către buzoieni, pe care îl postează pe pagina sa oficială de Facebook.

Comentarii

primarul (13 Sep, 09:29)
G.Oprea

Si asta e numai inceputul , sa vedeti ce va urma... Detractorilor primarului nu le convine, au ceva in gat, vor gasi motive de nemultumire , vor comenta, etc. Sunt convins ca buzoienii vor sti sa aprecieze !

Raspunde
Diversioniștii nu dorm (13 Sep, 12:56)
Moromete

Deja țuțărul boșcodist Mârlă spune că Toma asfaltează acum cu banii aduși de ei. Adică cu banii pe care nu au mai apucat să-i fure ei înainte de a veni măturoiul pușcăriei. Ce lepre!

Raspunde
Moromete (14 Sep, 07:58)
G.Oprea

Auzi Moromete, comentariul s-a vrut a fi laudativ pentru spiritul de bun gospodar al primarului, dar ori eu nu l-am formulat pe intelesul tau de moromete , ori ai nevoie de cineva care sa te ajute...

Raspunde

Stiri Agerpres

O "ARtfel" de expoziție AGERPRES, de vineri la Palatul Suțu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 05:25 AM

Agenția Națională de Presă AGERPRES organizează o "ARtfel" de expoziție de fotografie, care îmbină fotoreportajul, documentarul video și realitatea augmentată și care poate fi vizitată începând de vineri până pe 10 decembrie, la Palatul Suțu - Muzeul Municipiului București.

Opt bărbați, care pretind a fi nord-coreeni, găsiți pe o barcă eșuată în nordul Japoniei
Vineri, Noiembrie 24, 2017 04:33 AM

O barcă de lemn în care se aflau opt bărbați, care pretind a fi din Coreea de Nord, a eșuat în nordul Japoniei, a transmis vineri presa locală, citând poliția, informează agenția dpa.

DESTINAȚII DE WEEKEND - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale)
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:56 AM

Ediția cu numărul 24 a Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de învățătură, continuă la sfârșitul acestei săptămâni, în Pavilionul Central Romexpo, ultima zi a manifestării fiind duminică, 26 noiembrie.

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker