27 de ani
de presa libera
Sambata, Septembrie 23, 2017 05:07 AM
opinia-balcescu

Politic

La Buzău, asfaltarea merge mână în mână cu reţelele publice Wi-Fi

de Călin BOSTAN
Politic  |
13.09.2017, 00:00
2249

   Asfaltarea zonei centrale ar putea fi încheiată mai devreme de termenul fixat de către municipalitate, de 20 octombrie, fapt care ar da speranţe ca programul stablit pentru acest an să se extindă cu încă câteva străzi, a anunţat primarul Constantin Toma în raportul video săptămânal către buzoieni, pe care îl postează pe pagina sa oficială de Facebook. Acesta a spus că, în funcţie de banii care vor mai rămâne în buget, dar şi de starea vremii, până la sfârşitul anului ar mai putea fi atacate şi alte artere importante din municipiu.

   „Aşa cum aţi văzut cu ochii dumneavoastră, am terminat o primă etapă - foarte importantă, zic eu, cel puţin în planul credibilităţii -, am asfaltat străzile de pe lângă Palat, le-am marcat, s-a făcut un lucru de calitate, iar acum vom intra, încet-încet, pe celelalte străzi pe care am promis că le vom termina până pe 20 octombrie. Sper, dacă timpul ne ajută, să fie şi mai repede, astfel încât, până la sfârşitul anului - în funcţie de cum va arăta vremea şi cum va arăta şi bugetul local - să mai putem ataca şi alte străzi. Bineînţeles că avem în vedere străzi importante din oraşul nostru - gen Marghiloman, Obor, intrarea de pe Şoseaua Pogonele, Bazalt, Oltului -, pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut pe această zonă”, susţine Toma.

   El a mai spus că, în paralel, municipalitatea va continua investiţia legată de reţelele de internet fără fir în zonele importante ale oraşului: „O veste importantă pentru vremurile pe care le trăim este aceea că, în programul de investiţii pe care îl avem legat de introducerea Wi-Fi în mai multe zone din oraş, se face deja proba în Piaţa Dacia, pe Cuza Vodă şi Parcul Marghiloman, urmând ca, până la sfârşitul acestei săptămâni, să avem Crângul şi, probabil, săptămâna viitoare, Parcul Tineretului. Este o primă etapă şi aici, pentru că am dorit să avem prezent acest Wi-Fi şi în autobuze, şi în Piaţa Centrală, dar şi în restul pieţelor din municipiul Buzău. Va fi o bucurie pentru cei care folosesc frecvent aceste reţele”, a precizat primarul Constantin Toma în raportul video săptămânal către buzoieni, pe care îl postează pe pagina sa oficială de Facebook.

Comentarii

primarul (13 Sep, 09:29)
G.Oprea

Si asta e numai inceputul , sa vedeti ce va urma... Detractorilor primarului nu le convine, au ceva in gat, vor gasi motive de nemultumire , vor comenta, etc. Sunt convins ca buzoienii vor sti sa aprecieze !

Raspunde
Diversioniștii nu dorm (13 Sep, 12:56)
Moromete

Deja țuțărul boșcodist Mârlă spune că Toma asfaltează acum cu banii aduși de ei. Adică cu banii pe care nu au mai apucat să-i fure ei înainte de a veni măturoiul pușcăriei. Ce lepre!

Raspunde
Moromete (14 Sep, 07:58)
G.Oprea

Auzi Moromete, comentariul s-a vrut a fi laudativ pentru spiritul de bun gospodar al primarului, dar ori eu nu l-am formulat pe intelesul tau de moromete , ori ai nevoie de cineva care sa te ajute...

Raspunde

Stiri Agerpres

G4 cere ONU reformarea urgentă a Consiliului de Securitate
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:56 AM

Mai multe țări cer Organizației Națiunilor Unite să își reformeze Consiliul de Securitate. Subiectul, care revine periodic în dezbatere, a fost redeschis de așa-numitul grup G4 cu ocazia celei de-a 72-a Adunări Generale a ONU, relatează AFP.

DOCUMENTAR: Zodia BALANȚEI (23 septembrie -22 octombrie)
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:39 AM

Se spune că cei născuți în zodia Balanței ori au o familie numeroasă, ori sunt niște singuratici. La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în această zodie, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie.

ZILE NAȚIONALE: Regatul Arabiei Saudite
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:36 AM

Regatul Arabiei Saudite, cel mai mare stat din Orientul Mijlociu, cu o suprafață de peste 2,1 milioane km pătrați, sărbătorește, la 23 septembrie, ziua națională - aniversarea constituirii Regatului Arabiei Saudite, în 1932, conform mae.ro.

CITATUL ZILEI
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:31 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 23 septembrie
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Sep, 23:27 Foarte interesant
Spectaculos! a comentat pentru articolul Buzoianca Anca Neculăiasa a devenit din model, stewardesă!:
Articole platite. Cine Doamne iarta-ma mai e si duduia asta si ce a facut pentru comunitate? Sa fim seriosi!
22 Sep, 19:59 Mizerabil om !
secuiu a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
Asta l-a prostit pe Basescu, o data atunci cand a fost pus sa distruga org .jud. PMP, si acum cand incearca disperat sa treaca la PNL sau PSD.Atat de mizerabil este incat nici ciumatii rosii nu-l mai primesc in randul lor.
22 Sep, 15:26 adevarul
max bengosu' a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
din textul lui mocanu nu-ti sare-n ochi mai pixelule,n-am spus ca portocalii sau liberalii au fost mai breji,da' judetul ala doar de ciuma aia rosie a fost condus(boscodeala,vasile)
Google PageRank Checker