Gloria Buzău la un pas de un egal de aur

Divizionara secundă Gloria Buzău a suferit o nouă înfrângere,  în deplasarea de sâmbătă, de la Slobozia. Într-un

meci care a contat pentru etapa a XXI-a a primei serii din divizia secundă la fotbal, trupa antrenată de Ion Viorel a pierdut la limită, scor 1 – 0, în fața grupării Unirea din localitate. Gazdele au reușit să deschidă scorul încă din prima repriză, mai precis în minutul 42, când Stan a înscris cu capul după o lovitură liberă executată în marginea careului de șase metri.

Buzoienii au avut șansa de a se întoarce acasă cu un punct. Cu doar un sfert de oră înainte de finalul jocului Pantelie, atacantul oaspeților obține o lovitură de pedeapsă după un contact cu portarul advers, acțiune soldată cu cartonaș roșu pentru apărătorul Unirii. Jucătorul transferat de buzoieni în această iarnă a ratat lovitura de pedeapsă. Pantelie a trimis plasat spre vinclu porții, însă Măstăcan, înlocuitorul eliminatului Dobre a avut o intervenție de zile mari, reușind să mențină tabela nemodificată. Componenții formației din Crâng nu au putut profita nici de superioritatea numerică de care au avut parte mai bine de 15 minute. Fluierul final a consemnat încă o înfrângere pentru buzoieni, care miercuri, de la orele 15.00, vor primi vizita formației Unirea Târlungeni, într-un meci ­ca­pital pentru evitarea retrogradării.

Unirea Slobozia – Gloria Buzău: 1 – 0, (1 – 0)

A marcat: Stan (min. 42)

UNIREA SLOBOZIA: Dobre – Stan, Florea, Hristian, Ibrian, Macare, Coconașu, Bolat, Ursu, Jianu și Drăguț. Antrenor: Adrian Mihalcea. Au mai jucat: Ionică, Patrinca și Măstăcan.

GLORIA BUZĂU: Stoicescu – Airinei, Scarlat, Dăniță, B. Dumitru, Mihăescu,Pușcașu, N. Crețu, Bobe, Burlacu și Abba.  Antrenor: Viorel Ion. Au mai jucat: Marcu, G. Ion și Pantelie.

DISTRIBUIȚI
loading...