27 de ani
de presa libera
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:31 PM

Monden

Janina Nectara, comparată cu Amanda Lear după noua schimbare de look

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
07.09.2017, 00:00
412

   Sora geamănă a vedetei Amanda Lear! Adică nimeni alta decât Janina Nectara- Rache, bloggeriţa buzoiancă care ţine pasul cu schimbările, trendurile şi ponturile de fashion din toată lumea, şi o face cu brio! De curând, frumoasa mămică a suferit un „redesigned” din partea celor cei mai faimoşi make-up artişti din ţară, în cadrul unei şedinţe foto ce i-a adus sute de likeuri, zeci de comentarii şi mii de followers pe Instagram, domeniu din care, mai nou, Janina îşi mai rotunjeşte câştigurile.

   Blondă-argintiu, superba mămică şi-a atras numai comentarii pozitive, unii dintre admiratorii săi asociindu-i ima­ginea cu acea a cântăreţei-vedetă Amanda Lear. În ultimul timp, buzoianca a încercat fel de fel de coafuri, tunsori, frizuri, acceptând chiar propunerea dramatică de a se tunde şi a-şi dona părul pentru cauze nobile.

   Toate încercările realizate alături de profesionişti i-au adus mulţi admiratori, fani şi în special followers pe noul cont al blogerriţei, ea fiind una dintre acele persoane care au dorit transformarea Instagramului într-un business chiar dacă ea însăşi recunoaşte că este o aventură aflată abia la început.    

„Nu mai lucraţi pe bartere“

   „Orice schimbare merită un interes. Vă mulţumesc pentru mesajele de apreciere şi vă invit să încercaţi acest nou business, mai ales dacă lucraţi într-un domeniu asemănător cu al meu. Nu mai lucraţi pe bartere, nu merită. Eu am reuşit să vând un anumit procent din spaţiul de pe Instagram, să îl monetizez, iar micile gratuităţi acum m-ar impiedica să obţin contracte pe termen lung. Este clar că Instagramul, din punct de vedere financiar, este o zonă cu un potenţial fantastic, ce nu a atins încă apogeul. Nici în România, nici peste graniţă. Chiar şi fiului meu, Filip, i-am făcut cont, din 20 aprilie este cel mai tânăr deţinător de cont pe Instagram. Nu-mi propun să dau un sfat, doar vorbesc din experienţă. Consider că ar fi indicat ca bloggerii să nu îşi mai posteze cadourile şi să nu mai accepte bartere. Nu fac altceva decât să îşi scadă valoarea propriului cont de Instagram. În final, ei sunt marii perdanţi, căci toţi cei care le trimit produse îşi fac publicitate gratuită, când ar trebui să plătească pentru spaţiul şi vizibilitatea primite pe conturile lor. Desigur, fiecare este liber să facă alegerile care consideră ca îl/o favorizează. Dar văzând ce se întâmplă în Italia, în America, în Asia, unde industria merge cu motoarele turate, e clar că printr-o astfel de strategie, pe termen lung, bloggerii nu ar avea decât de câştigat!”, a fost sfatul de business-woman pe care l-a dat Janina Nectara.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni a vorbit cu ambasadorul Italiei despre cazul româncei sechestrate
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:27 PM

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a vorbit, joi, cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi, despre cazul româncei sechestrate timp de 10 ani în peninsulă, anunță un comunicat al ministerului, transmis AGERPRES.

Cătălin Ivan: Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:25 PM

Grupul de social-democrați care lucrează în prezent la un nou proiect pentru PSD își va face publice ideile la începutul anului viitor, a declarat joi europarlamentarul Cătălin Ivan.

Rugby: Cel puțin o treime din membrii Consiliului federației internaționale de resort vor fi femei
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:23 PM

Cel puțin o treime din membrii Consiliului federației internaționale de resort vor fi femei, începând de anul viitor, a anunțat joi conducerea World Rugby (WR), care a menționat că dorește să acționeze în continuare pentru egalitatea de gen la toate nivelurile organizației.

Dragnea anunță că nu va accepta invitația președintelui Iohannis de 1 Decembrie
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:23 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, joi, că nu va accepta invitația președintelui Klaus Iohannis la parada de 1 Decembrie, dar că va fi prezent la un alt eveniment dedicat Zilei Naționale.

Dragnea, despre moțiune: Ne-am îngrijit să avem colegi în sală, ca să le asigurăm cvorum
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:22 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a apreciat, joi, că textul moțiunii de cenzură a fost "plin de invective, de minciună" și a adăugat că parlamentarii PSD au fost prezenți în sală pentru a asigura cvorumul necesar.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 11:46 si-a vazut sacii-ncaruta
Muzgoci fripturistul a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Se vorbeste despre o euglena care s-a tarat toata viata sa-i fie cald lui si numai lui.A plecat sa distruga si Patarlagele precum a facut cu Nehoiu.Apropo;a inceput sa functioneze central din Nehoiu?
23 Nov, 11:28 De ce?
sorin a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
StimATA REDACTIE A ZIARULUI de ce nu mai postati comentariile la articolul de mai sus? A telefonat MUZGOCI sau dl.Ciolacu sa nu mai postati.Chiar daca nu mai postati,lumea stie cine este domnul Muzgoci.Dl Muzgoci=superficial,impostor .
23 Nov, 10:24 IMPOSTOR
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Da paraseste functia de consilier judetean,deoarece vrea sa ajunga dir.la ITM-BUZAU.Sa angajat la primarie la PATARLAGELE sa poata primi calitatea de functionar public.Referitor la spagile care le lua la PDL NEHOIU este perfect adevarat.
Google PageRank Checker