50 de jandarmi buzoieni se vor afla, sâmbătă, începând cu ora 15,00, în zona stadionului „Gloria”, unde se desfășoară partida de fotbal dintre echipele SCM Gloria Buzău și ACS Oțelul Galați, partidă cu miză extrem de importantă și la care, pe lângă un număr mare de spectatori buzoieni, va fi prezent şi un grup de suporteri gălăţeni.

Conform unui comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi, militarii instituției vor asigura măsuri de ordine publică şi de siguranţă a spectatorilor ce vor fi prezenţi la acest meci. Aceștia vor coopera cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență şi Poliţiei Locale, în competența ultimeia intrând accesul în stadion, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, accesul, îndrumarea şi supravegherea publicului. Jandarmii buzoieni le recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar afecta buna desfăşurare a acestei competiţii sportive sau ar afecta climatul de ordine şi siguranţă publică în zona și incinta arenei sportive.

Conform legislaţiei  în vigoare, pe timpul competiţiei sportive spectatorilor le este interzisă deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, fără drept precum și introducerea în stadion a unor obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă. Totodată, este interzis accesul în stadioane cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Participanţii la manifestările sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciurilor, în apropierea şi în incinta arenelor sportive.

 

DISTRIBUIȚI
loading...