Jandarmii buzoieni vor actiona în acest sfârşit de săptămână pentru buna desfăşurare a mai multe manifestări cultural- artistice şi sportive, ce vor acea loc în comunele Beceni, Bozioru, Sărata Monteoru și Plaiul Nucului,  precum și pentru menținerea ordinii publice pe traseele turistice.

Efectivele de jandarmi vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice la ceremonia militară prilejuită de dezvelirea machetei Aeronavei L- 39 ZA cu ocazia Zilei „ Forţelor Aeriene Române” în municipiul Buzău; la manifestările cultural artistice organizate în județ. Este vorba despre serbările câmpenești din comuna Beceni, din zilele de 19 și 20 iulie, din comuna Bozioru, pe 20 iulie, Sărata Monteoru în zilele de 20 și 21 iulie și de la Plaiul Nucului în data de  21 iulie. De asemenea, jandarmii vor fi prezenți și la partida de fotbal amical dintre echipele S.C.M. Gloria Buzău și C.S.M. Focșani, ce va avea loc pe stadionul „Gloria” din municipiu.

“Dispozitivele de ordine publică constituite pentru buna gestionare a acestor evenimente, vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional şi descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale”, transmite Biroul de Presă al IJJ Buzău.

Jandarmii au și câteva recomandări pentru buzoienii care vor participa la aceste manifestări din week-end: „Recomandăm participanţilor să nu se implice în acţiuni care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă.

Dacă intenţionaţi să vă deplasaţi în zona de munte a judeţului, jandarmii montani vă recomandă să vă documentaţi temeinic înainte de plecare cu privire la condiţiile meteo şi la traseele pe care intenţionaţi să le parcurgeţi. Nu în ultimul rând, echipamentul adecvat este obligatoriu în astfel de excursii”.

DISTRIBUIȚI
loading...