Alegerea unui cadou poate fi o activitate stresanta, insa atunci cand te gandesti la sentimentele pe care le vei avea, totul capata sens. E drept ca trebuie sa petreci ore bune prin magazine sau pe internet in cautarea darului perfect, insa totul culmineaza cu satisfactia pe care o ai atunci cand persoana draga tie te imbratiseaza si iti multumeste pentru cadou. Cum bugetul nu mai este o problema atunci cand detii un card de credit, e timpul sa vorbim putin despre beneficiile emotionale si psihologice pe care le ai atunci cand alegi sa daruiesti.

In primul rand, multumire. Daca cineva s-a mutat in casa noua, o apreciezi si vrei sa ii oferi un dar special, multumirea pe care o vei avea va fi imensa. Fie ca ii oferi un obiect decorativ sau ceva mai scump, precum un electrocasnic achizitionat cu ajutorul CardAvantaj, te vei bucura la fel de mult de moment ca persoana care va primi darul. Cand oferi un cadou, indiferent de ocazie, contribui la dezvoltarea relatiei pe care o ai cu persoana respectiva, iar fericirea sa iti va da un sentiment de apreciere si multumire.

Oferirea unui cadou, fara a astepta ceva in schimb, este esenta altruismului. Cand faci ceva amabil pentru o persoana, chiar daca nu o cunosti, sau oferi un cadou, aceasta actiune are efect si asupra ta. Apoi, persoana care primeste darul poate deveni inspirata si motivata sa ofere mai departe timp, dragoste si alte cadouri.

Expresia plina de fericire a celui care primeste un dar iti va da un sentiment imens de satisfactie. Darurile mici, facute din suflet, achizitionate sau facute manual, de tine, sunt dovada ca oferi din timpul tau celor din jur si ca esti atent la realizarile lor. Chiar si simplul “multumesc” sau “ai facut bine” sunt dovada vie ca oamenii empatizeaza cu cei din jurul lor si ca se bucura la fel de mult de momentele impartasite.

Cand primesti un cadou te simti bucuros, de altfel cum este si normal. La fel se intampla si cand daruiesti unul. Desi poate ai cautat mult timp un dar care sa se potriveasca ocaziei sau persoanei, sau a fost costisitor, nimic nu se compara cu bucuria din ochii persoanei care il primeste. Si tu te vei simti la fel de fericit, mai ales cand darul oferit se potriveste perfect in noua casa, la aniversare sau la onomastica.

Daca detii un card de credit de tipul CardAvantaj, acum este momentul sa oferi cadouri. Vei vedea ca te vei simti mai bine, ca vei alunga stresul si oboseala, iar multumirea din ochii persoanei care primeste cadoul va fi de neuitat..

 

DISTRIBUIȚI
loading...