27 de ani
de presa libera
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:55 PM

Monden

Invitație la teatru! „O comedie de coșmar“, satiră la adresa prejudecăților și intoleranței, pe scena din Cafeneua Artiștilor

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
06.04.2017, 00:00
1098

   Un spectacolul ce are o progresie fantastică, pornind de la situații absolut banale care, treptat, escaladează, luând proporții aproape ­suprarea­liste! Acestea sunt ingredientele de care veți avea parte săptămâna viitoare, dacă veți alege să mergeți la spectacolul „O comedie de coșmar”, în Casa celor 7 Arte (Cafeneaua Artiștilor), pe 11 aprilie, de la ora 19,30.

   Din distribuția „comediei ororilor” fac parte Camelia Pintilie, Mihaela Sîrbu, Iulian Sfircea, Cătălin Cosarcă (Radu Dragomirescu). Piesa este o satiră acidă la adresa prejudecăților și intoleranței contemporane ale clasei de ­mij­loc sau a mediilor intelectuale. Ceea ce la început pare o problemă insignifiantă și inofensivă ajunge în final în punctul în care amenință să arunce în aer un întreg sistem de relații. Dacă veți veni la spectacol veți recunoaște situa­ția unor părinți care sunt chemați la școală să dea socoteală pentru o vorbă nesăbuită spusă de copilul lor de clasa a doua. O altă situație prezintă un fiu, student la medicină, întors acasă pentru vacanța de Paște, care descoperă lucruri despre familia lui care i-ar da coșmaruri și lui Freddy Krueger. O altă temă jucată în piesă se va concentra pe o discuție „sofisticată” între patru intelectuali, care este bruiată de o petrecere cu manele.

   Din toate situațiile acestea concluzionezi că să râzi de alții e ușor, dar numai oamenii inteligenți se recunosc în celălalt și pot râde de ei înșiși. Așa că vă invităm la teatru, să râdeți de situații de „coșmar”!

   Pentru bilete si rezervări, sunati la telefon: 0723.429.264.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată cu onoruri militare
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:42 PM

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată sâmbătă, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu.

Dobre: ANAF va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:36 PM

Agenția Națională de Administrare Fiscală va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile care au avut contract cu Omnia Turism, control care ar putea să fie finalizat în maximum două luni, a declarat, sâmbătă, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Consumul unei cantități mici de alcool ne îmbunătățește pronunția într-o limbă străină (studiu)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:33 PM

Abuzul de alcool este, evident, nociv pentru sănătate. Cu toate acestea, consumul unei cantități mici poate îmbunătăți pronunția într-o conversație într-o limbă străină, au arătat cercetători britanici și olandezi într-un nou studiu publicat la 18 octombrie în revista Journal of Psychopharmacology.

Retro Parada Toamnei - sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:11 PM

Retro Parada Toamnei, un eveniment care încheie sezonul 2017, se desfășoară sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România.

Afganistan: Cel puțin 56 de morți în atentatul comis împotriva unei moschei șiite la Kabul (nou bilanț)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:05 PM

Atentatul comis vineri seara de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) împotriva unei moschei șiite din Kabul s-a soldat cu 56 de morți și 55 de răniți, potrivit unui nou bilanț furnizat de Ministerul de Interne afgan, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker