27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:41 AM

Monden

Invitație la teatru! „O comedie de coșmar“, satiră la adresa prejudecăților și intoleranței, pe scena din Cafeneua Artiștilor

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
06.04.2017, 00:00
1017

   Un spectacolul ce are o progresie fantastică, pornind de la situații absolut banale care, treptat, escaladează, luând proporții aproape ­suprarea­liste! Acestea sunt ingredientele de care veți avea parte săptămâna viitoare, dacă veți alege să mergeți la spectacolul „O comedie de coșmar”, în Casa celor 7 Arte (Cafeneaua Artiștilor), pe 11 aprilie, de la ora 19,30.

   Din distribuția „comediei ororilor” fac parte Camelia Pintilie, Mihaela Sîrbu, Iulian Sfircea, Cătălin Cosarcă (Radu Dragomirescu). Piesa este o satiră acidă la adresa prejudecăților și intoleranței contemporane ale clasei de ­mij­loc sau a mediilor intelectuale. Ceea ce la început pare o problemă insignifiantă și inofensivă ajunge în final în punctul în care amenință să arunce în aer un întreg sistem de relații. Dacă veți veni la spectacol veți recunoaște situa­ția unor părinți care sunt chemați la școală să dea socoteală pentru o vorbă nesăbuită spusă de copilul lor de clasa a doua. O altă situație prezintă un fiu, student la medicină, întors acasă pentru vacanța de Paște, care descoperă lucruri despre familia lui care i-ar da coșmaruri și lui Freddy Krueger. O altă temă jucată în piesă se va concentra pe o discuție „sofisticată” între patru intelectuali, care este bruiată de o petrecere cu manele.

   Din toate situațiile acestea concluzionezi că să râzi de alții e ușor, dar numai oamenii inteligenți se recunosc în celălalt și pot râde de ei înșiși. Așa că vă invităm la teatru, să râdeți de situații de „coșmar”!

   Pentru bilete si rezervări, sunati la telefon: 0723.429.264.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker