27 de ani
de presa libera
Sambata, August 19, 2017 23:21 PM

Monden

Invitație la teatru! „O comedie de coșmar“, satiră la adresa prejudecăților și intoleranței, pe scena din Cafeneua Artiștilor

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
06.04.2017, 00:00
1063

   Un spectacolul ce are o progresie fantastică, pornind de la situații absolut banale care, treptat, escaladează, luând proporții aproape ­suprarea­liste! Acestea sunt ingredientele de care veți avea parte săptămâna viitoare, dacă veți alege să mergeți la spectacolul „O comedie de coșmar”, în Casa celor 7 Arte (Cafeneaua Artiștilor), pe 11 aprilie, de la ora 19,30.

   Din distribuția „comediei ororilor” fac parte Camelia Pintilie, Mihaela Sîrbu, Iulian Sfircea, Cătălin Cosarcă (Radu Dragomirescu). Piesa este o satiră acidă la adresa prejudecăților și intoleranței contemporane ale clasei de ­mij­loc sau a mediilor intelectuale. Ceea ce la început pare o problemă insignifiantă și inofensivă ajunge în final în punctul în care amenință să arunce în aer un întreg sistem de relații. Dacă veți veni la spectacol veți recunoaște situa­ția unor părinți care sunt chemați la școală să dea socoteală pentru o vorbă nesăbuită spusă de copilul lor de clasa a doua. O altă situație prezintă un fiu, student la medicină, întors acasă pentru vacanța de Paște, care descoperă lucruri despre familia lui care i-ar da coșmaruri și lui Freddy Krueger. O altă temă jucată în piesă se va concentra pe o discuție „sofisticată” între patru intelectuali, care este bruiată de o petrecere cu manele.

   Din toate situațiile acestea concluzionezi că să râzi de alții e ușor, dar numai oamenii inteligenți se recunosc în celălalt și pot râde de ei înșiși. Așa că vă invităm la teatru, să râdeți de situații de „coșmar”!

   Pentru bilete si rezervări, sunati la telefon: 0723.429.264.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Campionatul Angliei - Arsenal Londra, învinsă în deplasare
Sambata, August 19, 2017 23:07 PM

Echipa Arsenal Londra a fost învinsă la limită în deplasare, cu scorul de 1-0, de formația Stoke City, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputată sâmbătă seara.

Ludovic Orban: Actualul guvern distribuie resurse pe care nu le are
Sambata, August 19, 2017 22:28 PM

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a manifestat, sâmbătă, îngrijorarea față de creșterea gradului de îndatorare al României, el afirmând că actualul guvern "distribuie resurse pe care nu le are".

Ciclism: Turul Spaniei - Rohan Dennis, lider după prima etapă
Sambata, August 19, 2017 22:19 PM

Cea de-a 72-a ediție a Turului ciclist al Spaniei a debutat sâmbătă, la Nimes (Franța), cu un contra-cronometru pe echipe, pe distanța de 13,7 km, la finalul căruia australianul Rohan Dennis a preluat tricoul roșu rezervat liderului clasamentului general.

Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei
Sambata, August 19, 2017 21:36 PM

Jucătorii români Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Proetnica: Zeci de copii și-au pus la încercare imaginația în cadrul unor ateliere creative diverse
Sambata, August 19, 2017 21:20 PM

Zeci de copii s-au perindat, timp de două zile, în cetatea Sighișoarei, în cadrul unor ateliere creative unde, indiferent de etnie, s-au aflat împreună cu reprezentanții Asociației Lumea Bună, aflați pentru prima oară la "Proetnica", festival aflat acum la cea de-a XV-a ediție.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
19 Aug, 22:24 Incredibil
Ionescu o a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Nu cred!!E o farsă!!!????
19 Aug, 22:04 Despre revocari
Profesor,fost director a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Orice nas isi are nașul
19 Aug, 20:05 Genunche
Vica a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ministrul, in loc sa se intereseze de manuale si inceperea in bune conditii a noului an scolar s-a gandit la o noua prostie- revocarea celor 13 inspectori generali. Domnule prim mimistru , acesta este motivul sa-l destituiti pe Liviu Pop, daca se poate, tot prin fax. Liderii de sindicat ce fac? Sau le este frica de ,,sef``? Noi l-am facut ministru, cu cotizatia de la sindicat!
Google PageRank Checker