• Sâmbătă, începeţi vara pe ritmuri de jazz, condimentate cu arome inedite de folk

Începe vacanţa şi se simte deja un aer de concediu. Dacă nu aveţi încă nimic planificat alături de prieteni, o ieşire din cotidian, undeva în mijlocul pădurii, unde puteţi asista la un eveniment muzical special, este soluţia perfectă în acest weekend.

Mai exact, sunteţi invitaţi sâmbătă, 16 iunie, de la ora 19,00, la Pensiunea Cetăţuia, unde va avea loc Interbelic Jazz Summer. Gazdele periplului muzical interbelic vor fi Tatiana & Marius Ojog, pereche muzicală (şi nu numai) de excepţie, câştigători ai numeroase premii naţionale şi creatorii conceptului „Rendez-vous interbelic”, care însumează o selecţie de cântece din perioada interbelică, Într-un stil propriu şi cu amprentă jazzy.

Nicu Zotta, unul dintre cei mai iubiţi artişti folk ai ulti­milor ani, laureat al multor festivaluri de folk, vă va surprinde şi el în mod cert cu acea bucurie a cântatului, din dragoste de muzică şi oameni. Surpriza serii o vor constitui şi meniurile inedite, concepute cu pasiune şi savoare de Chef Titus Samoilă şi echipa sa.

„Rendez-vous Interbelic“, un proiect pentru publicul buzoian   

Din 2006, Tatiana şi Marius Ojog formează un cuplu atât pe scenă, dar şi în viaţa reală. Au simţit că a venit momentul să se exprime muzical, asta după o lungă perioadă de absenţă artistică, perioadă în care au acumulat o energie creativă de nebănuit. Revenirea pe scenă a debutat în toamna lui 2006, la Festivalul „Moldavia Folk” din oraşul Iaşi, concurând sub numele de FOX, şi astfel au obţinut un locul I. După experienţa obţinută la festivalurile de folk au reuşit să-şi impună un stil muzical original, îmbinând influenţe din folk, jazz şi blues pe versuri ale unor poeţi clasici, dar şi contemporani.

La Buzău, Tatiana şi Marius Ojog vor prezenta, sâmbătă, un proiect muzical la care au lucrat un an şi jumătate. Se numeşte „Rendez-vous Interbelic”  şi conţine o culegere de cântece din perioada interbelică a României, reinterpretate şi aranjate muzical în stilul lor, deja cunoscut colegilor de breaslă.

DISTRIBUIȚI
loading...