Luni a fost semnat contractul pentru reabilitarea și modernizarea DJ 204C pe tronsonul Vintilă Vodă – Sărulești – Bisoca – limită cu județul Vrancea, pe o lungime de 24,5 kilometri.

Lucrările vor dura 3 ani, din care 3 luni sunt rezervate proiectării de la data emiterii ordinului de începere, iar mai bine de 2 ani și jumătate vor fi rezervați pentru execuția de lucrări de la data de începere. De astăzi pot începe lucrările de proiectare. În ceea ce privește firmele care și-au adjudecat licitația pentru reabilitarea Drumului Județean 204C, aici este vorba despre o asociere dintre WFA IMPEX SRL (lider de asociere), CDG INDOCONSTRUCT S.R.L., SC EURO PRIM BUILDING SRL și SC EURO CERAD INTERNATIONAL SRL, despre care s-a detaliat într-un articol anterior. Valoarea proiectului se ridică la peste 68 de milioane de lei fără TVA, după cum a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Petre Emanoil Neagu a declarat că există posibilitatea ca acest proiect  care a obținut finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), să poată să fie realizat cu fonduri europene, cu banii economisiți urmând să fie modernizate alte obiective.

DISTRIBUIȚI
loading...