Cine începe anul cu bună dispoziţie, aşa o ţine tot anul! De asta rămâne să vă convingă, vineri, trioul de succes Maria Popovici, Mincu şi invitatul lor special, Alexandru Banciu, ce vă aşteaptă, pe 12 ianuarie, la o nouă reprezentaţie de stand-up comedy, tot în cadrul celui de-al doilea Turneu Naţional scris şi realizat de ei. Dacă în luna decembrie nu aţi reuşit să aflaţi dacă Mincu şi-a mai schimbat maşina sau dacă Maria a fost cerută sau nu, în sfârşit, în căsătorie, vinerea aceasta, pe scena Teatrului ,,G. Ciprian“ aveţi o nouă ocazie.

Cei trei au mai fost anul trecut la Buzău, în aceeaşi locaţie iar sala a fost arhiplină, motiv pentru care actorii au promis o revenire, iar 12 ianuarie, de la ora 19,00, este data promisă.

Reamintim că Maria  Popo­vici şi Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scenă pentru spectacole de stand up. Maria a câştigat a doua ediţie a concursului iUmor şi a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. De cealaltă parte, Mincu, absolvent de ASE, a cunoscut-o pe Maria la „STAND UP Fest 2016’’, cel mai bun festival de profil organizat în ţară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce. Pe scena festivalului, cei doi s-au remarcat şi au terminat în primii trei.

De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand-up şi improvizaţie din Club 99, clubul băieţilor Teo, Vio şi Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment.

Biletele pentru spectacolul de la Buzău se găsesc la casieria Teatrului „George Ciprian”, iar pentru rezervări şi mai multe informaţii puteţi suna la numerele de telefon: 0726.688.658 şi 0740.496.561.

DISTRIBUIȚI
loading...